» » Atât dieta, cât și vacanța - caserola de conopidă

Atât dieta, cât și vacanța - caserola de conopidă

caserolă de conopidăMulți oameni nu îi plac conopida. Dar în zadar. Este foarte util și conține o mulțime de componente care sunt atât de importante pentru corpul nostru. Caserola de conopidă este delicioasă. Mai ales dacă este gătit cu un sos pe bază de smântână, lapte sau maioneză. Pentru mai mult gust, puteți adăuga brânză rasă. Vasul trebuie servit fierbinte.

Mod de preparare:

  1. Spălați capul de varză, împărțiți-le în inflorescențe mici și scufundați-l în apă sărată în fierbere. Gatiti 3-5 minute, nu mai mult. Apoi, scurgeți toată apa și răciți „capetele de varză”. Dacă utilizați varză congelată, atunci nu trebuie să o gătiți, ci să o dezghețați.fierbeți varza
  2. Tăiați fin ceapa și prăjiți-le în ulei încins până la auriu.prăjiți ceapa
  3. Se spală puiul, se taie cubulețe mici și se trimite la ceapă. Prăjiți conținutul încă 10 minute.cartofi prăjiți
  4. Acum puteți începe să asamblați caserola. Puneți un strat de conopidă într-un vas de copt. Se unge bine cu smântână, se presară cu condimente și sare. Puneți deasupra ceapa și stratul de carne. Se unge din nou cu smantana si se presara cu condimente. În cele din urmă, presărați totul cu ierburi tocate și trimiteți la cuptor o jumătate de oră. Caserola este pregătită la 180 de grade.

După trecerea timpului, formularul trebuie lăsat la cuptor pentru încă 15 minute, astfel încât caserola să fie infuzată. Apoi se scoate, se răcește ușor, se taie în bucăți și se servește.

Sperăm că v-a plăcut rețetele cu conopidă de conopidă la cuptor și cu siguranță că veți alege o variantă pentru cartea de bucate. Pregătiți o masă pentru vacanță. Vă asigurăm că oaspeții dvs. vor fi încântați.

Gătirea caserolei de conopidă într-un aragaz lent


Opinii: 80