» » Terasa de gradina facuta in china

Terasa de gradina facuta in china

leagăn în grădinăCuvântul "terasă" este de obicei numit un loc mic pe un complot privat, care este deoparte pentru relaxare. Poate conține mobilier de grădină, mese, hamace și alte accesorii pentru confortul proprietarilor. De asemenea, o terasă este un leagăn special de grădină care poate fi instalat agățându-l de copaci sau folosind grinzi metalice speciale.

Cum să alegi un leagăn?

leagăn cu copertinaÎnainte de a începe să alegeți un tip de mobilier de grădină, cum ar fi un leagăn, consultați următoarele sfaturi:

  1. În primul rând, decideți locul în care doriți să plasați achiziția. Astfel, veți ști deja despre dimensiunile aproximative ale leagănului de care aveți nevoie..
  2. Gândiți-vă ce material ar trebui să aibă suprafața mobilierului. Depinde de caracteristicile climatului în care se află site-ul dvs. și de capacitățile financiare ale cumpărătorului. Încercați să obțineți un leagăn acoperit cu material natural lavabil.
  3. Tip pivotant - suspendat sau portabil. Dacă nu sunteți sigur de puterea copacilor pe care puteți agăța produsul, este mai bine să alegeți o versiune portabilă care poate fi instalată oriunde..

De unde să cumpărați un produs?

Luați în considerare mai multe opțiuni pentru locuri unde puteți cumpăra un leagăn de grădină. În primul rând, acestea sunt magazine de internet din Rusia și țările CSI. Comparativ cu magazinele de vânzare cu amănuntul, produsul poate fi achiziționat online la un preț mai mic.

Cu toate acestea, dacă doriți să economisiți și mai mult, consultați Aliexpress. Aici puteți găsi un număr foarte mare de produse din diverse direcții, inclusiv mobilier de grădină. Practica arată că comandând mărfuri direct din China, puteți economisi mulți bani. De exemplu, în magazinul online ucrainean Rozetka, costul mediu al unui leagăn este de 4.800 hryvnias, ceea ce se traduce în ruble este de aproximativ 13.000 de ruble..leagăn în priză

Luați în considerare un leagăn de grădină standard al unui producător chinez.

leagănește-te pe aliexpressDupă cum puteți vedea, costul lotului este de 8.010 ruble, care este cu 5.000 mai mic decât valoarea medie de piață în țările CSI. Avantajul evident al achiziționării unui astfel de produs din China este transportul complet gratuit. Dezavantaj - mărfurile sunt livrate numai din China Federației Ruse.

În ceea ce privește caracteristicile produsului, trebuie menționat că leagănul este dublu. Lățimea scaunului este de 105 centimetri. Măsurători mai detaliate ale produsului sunt prezentate în figura de mai jos:dimensiuni terasa gradinii

Produsul este complet portabil. Este transportat în stare pliată și, dacă este necesar, poate fi instalat pe orice suprafață nivelată.

Există o copertină deasupra leagănului pentru adăpost de soare sau ploaie, astfel încât să puteți utiliza mobilierul în orice vreme.

În balansare sunt montate arcuri puternice, care asigură o balansare lină. Spatarul și scaunul sunt moi, din poliester. Cadrul este realizat din oțel sută la sută. Greutatea maximă pe care o poate suporta acest leagăn este de 200 kg.

leagăn pentru a daVânzătorul garantează livrarea mărfii în termen de 7 zile. Dacă mărfurile nu se potrivesc cu descrierea vânzătorului, aveți dreptul de a deschide o dispută și de a returna costul total sau parțial al lotului.

O imagine de ansamblu a unei schimbări din China de la unul dintre cumpărători:


Opinii: 83