» » Mobilier de grădină în noua linie: pentru femei - șezlonguri, pentru copii - leagăne

Mobilier de grădină în noua linie: pentru femei - șezlonguri, pentru copii - leagăne

Mobilier de grădină din magazinul New LineA sosit momentul în care nu vrei să stai pe patru pereți și nici nu trebuie să faci asta! Dacă sunteți fericitul proprietar al propriei dvs. grădini, a unei terase confortabile sau a unei peluze însorite lângă casa dvs., ar trebui să luați în considerare cu siguranță amenajarea unui loc confortabil pentru a vă relaxa în aerul curat. Astăzi vă vom spune cum să vă faceți să vă simțiți confortabil în propria dvs. grădină, atât cu cartea preferată, cât și cu compania oaspeților neașteptați..

În căutarea mobilierului nostru ideal de grădină, am mers la „Linia nouă” - https://nl.ua/ru/sad.

Lemn, plastic, rattan?

Depinde de tine, pentru că există totul! Plasticul este strălucitor și stilizat ca materiale naturale, rattan natural și artificial, lemn fără prelucrare și cu forjare metalică...

Ce să ia în considerare atunci când alegeți un material pentru mobilier de grădină?

Plastic. Ieftin, ușor, nu se teme nici de căldură, nici de îngheț. Minus - se descompune ușor și este practic dincolo de reparații.

Lemn. Forță, durabilitate, naturalețe. Minus - necesită îngrijire specială pentru a vă proteja împotriva umidității.

Metal forjat. Rezistă chiar la sarcini foarte grele, durabile, fiabile. Designul poate fi modificat cu ușurință prin revopsirea mobilierului din fier forjat în culoarea dorită. Minus - o astfel de plăcere nu este ieftină.

Viță de vie și rattan. Mobilierul din răchită este foarte ușor și rezistent. Merge bine cu țesătura, sticla, metalul. Minus - frică de umiditate.

Rattan artificial (polimer). Mai ieftin, dar nu mai puțin frumos decât mobilierul din ratan natural.

Banc din lemn natural din grădină

Ce să vă relaxați în grădină?

După cum se spune, nu există prieteni pentru gust și culoare, dar întotdeauna va exista o leagănă de grădină pentru adunări! Dacă tocmai ați început să vă construiți „cuibul verde”, gândiți-vă pentru cine este destinat?

Ai o familie mică de două sau trei persoane? Vă recomandăm să acordați atenție șezlongurilor confortabile, în care dimineața va fi plăcut să facă baie la soare, iar tatălui să se întindă cu cuvinte încrucișate.

Sunt ne așteptați nepoții tăi preferați să sosească de sărbători? Pregătiți-i o surpriză - un leagăn de grădină moale și sigur, cu un baldachin care protejează de soarele cald și de ploile de vară. Copiii vor fi încântați!

Căutați mobilier de căsuță de vară ieftin, care poate fi ușor instalat la sosire și la fel de ușor de curățat? Acordați atenție seturilor de mobilier din plastic. În primul rând, este foarte ușor și, în al doilea rând, fără elemente metalice care atrag hoții din țară.

Grădina ta este mândria ta, rodul muncii tale și al zborului imaginației? Un set de design din răchită din ratan sau viță de salcie va crea atmosfera necesară de confortul rafinat, atât pentru o vacanță în familie, cât și pentru creativitate la umbra grădinii tale preferate..

Dacă îți place să stai într-o mare companie prietenoasă, cu un grătar cu vin, băncile din lemn masiv cu spatele sunt perfecte pentru tine: ieftine, de încredere și cu dispoziția potrivită de romantism rustic.

Masă de grădină și bănci

Sfaturi și trucuri atunci când alegeți mobilier de grădină

  • acordați atenție picioarelor scaunelor și băncilor - acestea nu ar trebui să fie prea ascuțite, altfel vor cădea constant în solul liber al grădinii;
  • asigurați-vă că stați / culcați pe un scaun / șezlong care vă place: astfel de mobilier cu aspect frumos poate fi complet incomod de utilizat;
  • atunci când alegeți un șezlong pentru o grădină, acordați atenție rezistenței structurii, comodității (înălțimea spătarului reglabil), prezenței elementelor din țesătură (indiferent dacă pot fi îndepărtate pentru spălare);
  • înainte de a merge la magazin, măsurați zona de grădină unde intenționați să plasați un colț confortabil, desenați o schiță a aranjamentului dorit de mobilă. Cu o astfel de foaie de înșelătorie, îți va fi mai ușor să găsești mobilier de dimensiuni potrivite;
  • alegeți scaune pliabile sau cele care pot fi stivuite, deoarece vara va trece prin apropiere și mobilierul de grădină va trebui să fie îndepărtat compact pentru depozitarea iernii.

Bucurați-vă de cumpărături și bucurați-vă de șederea dvs.!

Pe baza materialelor din nl.ua


Opinii: 112