» » Cum să decorați o căsuță de vară: mai multe opțiuni de amenajare și amenajare a site-ului

Cum să decorați o căsuță de vară: mai multe opțiuni de amenajare și amenajare a site-ului

Spune-mi cum să decorez o căsuță de vară? Anul acesta am terminat în sfârșit construcția casei și am adus toate comunicările. Gardul a fost pus în avans, acum rămâne să ne dăm seama ce va fi în curte. Există suficient spațiu, aș dori ca florile și cartea să fie citite în aer curat.

cum să decorați o căsuță de varăÎn zilele noastre, pentru mulți, dacha este un loc în care îți poți crește legumele și fructele. Totuși, în același timp, nu își pierde sensul inițial. Aceasta este o odihnă de agitația orașului, departe de zgomotul mașinilor și mai aproape de natură. Și restul ar trebui să fie plăcut, așa că locuitorii de vară încearcă nu numai să alerge prin paturi cu o sapa, ci și să-și îmbunătățească site-ul. Pentru cei care abia încep să cunoască viața „dacha”, mai ales de la zero, sfaturi simple despre cum să decorezi o dacha îți vor veni la îndemână. Nu este necesar să cumpărați totul din magazin, deoarece multe lucruri se pot face cu propriile mâini și fără aproape nici o investiție financiară. După construcție sau reparații, există întotdeauna materiale care sunt utile pentru produsele de casă din țară..

Paturi florale originale

Dacha începe cu flori frumoase, care ar trebui să crească și ele frumos.. Un pat de flori obișnuit devine original dacă îl faceți o frumoasă bordură cretă, de exemplu, de la:

  • sticle de plastic sau de sticlă-pat de flori de sticle
  • piatră-pat de flori din piatră
  • lemn.pat de flori din lemn

Aproape orice poate acționa ca oale de grădină, care pot fi așezate nu numai într-un pat de flori, ci și de-a lungul curții. Pantofii vechi, vasele, gălețile și chiar gențile de mână sunt orice lucru în care poți planta flori.vase

Cum să decorați o căsuță de vară cu cărări frumoase de grădină

Căile vor ajuta la împărțirea vizuală a spațiului site-ului în zone. În plus, aceasta este o opțiune excelentă pentru a vă plimba prin casa de la țară fără a vă uda picioarele.. Pot fi realizate din:

  • tăieturi de copaci-tăieturi de ferăstrău
  • cărămizi-poteca de cărămidă
  • beton.pasarelă de beton

Forma căilor de beton poate fi foarte diversă. Puteți fie să completați o cale solidă, fie să faceți elemente ondulate, apoi să le așezați frumos.

Opțiuni bugetare pentru zonele de agrement

mese de paleteÎntr-o seară caldă de vară, este atât de plăcut să stai afară, să privești stelele sau să citești o carte. Dar nu puteți pune o canapea în grădină - la urma urmei, va trebui să îndepărtați praful din ea mai des decât odihna. Dar dacă te doboare și pictezi paleti din lemn, primești scaune, canapele, mese și scaune ușor de utilizat și ușor de curățat. E adevărat, puțin greu, dar o pernă de spumă va rezolva totul.

O altă opțiune este să faci un leagăn. Totul depinde de materialele și măiestria disponibile. În plus, va trebui să atragi o jumătate puternică. Leagănele din lemn sunt foarte populare și nu numai pentru copii.leagăn

Iubitorii de relaxare sub copaci vor aprecia hamacul simplu, dar confortabil. Poate fi atârnat în grădină sau pe terasă.hamac

Există o mulțime de idei pentru decorarea unei reședințe de vară, nu puteți enumera totul. Fiecare este liber să facă ceea ce îi place, ascultând doar zborul fanteziei.

Selectarea video a ideilor originale pentru decorarea unei căsuțe de vară


Opinii: 151