» » Dă-le copiilor un hamac pentru copii din china

Dă-le copiilor un hamac pentru copii din china

hamac pentru copii în camerăCând toate lucrările la grădină sunt finalizate, vreau să mă relaxez puțin printre florile frumoase și un iaz frumos. Dar pentru a vă relaxa în grădină și mai bine, puteți achiziționa locuri confortabile pentru natură. De exemplu, un leagăn sau un hamac. Apropo, există și opțiuni interesante pentru copii. Să aruncăm o privire asupra unuia dintre ei.

loc pentru jocuri și relaxareUn fotoliu de hamac este ceea ce aveți nevoie pentru copii pentru a vă relaxa în grădină. Un astfel de scaun este potrivit atât pentru fidgets, care se pot întoarce cu ușurință în el, cât și pentru copiii calmi, care doresc să se relaxeze puțin și să citească o carte în natură. Orice copil va adormi într-un loc atât de convenabil.

Puteți juca chiar și în hamacul copiilor. Prin urmare, va deveni locul preferat de divertisment al copilului tău. La urma urmei, odată ce ai încercat să te distrezi într-un hamac, va fi dificil să-l scoți de acolo. În plus, un hamac în natură este un alt motiv pentru care copilul poate fi scos în aer curat..

Beneficiile unui hamac pentru copii:

 1. Loc convenabil pentru divertisment și relaxare.
 2. Ușor de spălat.
 3. Material ecologic.
 4. Rapid se pliază și se instalează.
 5. Se suspendă ușor atât la interior cât și la exterior.
 6. Nu ocupă mult spațiu.

Nu vă faceți griji pentru securitate. Hamacul pentru copii este echipat cu un sistem de suspensie fiabil și sigur. Acesta este motivul pentru care este capabil să suporte orice joc și răsfățarea copilului. Amintiți-vă însă că hamacul pentru copii este potrivit numai pentru copii și este proiectat pentru o încărcare ușoară, așa că adulții nu ar trebui să încerce nici măcar să stea în ea..

hamac pentru copii în magazinul onlineDar întrebarea principală rămâne: cât va costa un astfel de hamac pentru copii? În magazinele online din Ucraina și Rusia, acest produs costă 6.237 de ruble. Destul de mult pentru un hamac pentru copii. La urma urmei, chiar și un hamac adult este mai ieftin..

hamac pentru copii pe AliexpressDar pe site-ul Aliexpress, același hamac costă doar 2.286 de ruble. Acest lucru este de aproape trei ori mai ieftin decât într-un magazin intern. Dar hamacurile chinezești și domestice nu sunt diferite.

Caracteristici de hamac chinezesc:

 • inaltime - 150 cm;
 • latime - 70 cm;
 • capacitate de ridicare - 80 kg;
 • material - bumbac;
 • potrivit pentru copii de la 3 la 10 ani;
 • catarama - oțel;
 • culoare - violet, albastru, verde, roșu.

După cum puteți vedea, este mai bine să cumpărați un hamac pentru copii de la un producător chinez. La urma urmei, caracteristicile sale nu diferă de hamace domestice, iar mărfurile chineze costă de câteva ori mai ieftine..


Opinii: 187