» » Cum să faci un leagăn cu propriile mâini: modele simple din paleți din lemn și un scaun

Cum să faci un leagăn cu propriile mâini: modele simple din paleți din lemn și un scaun

Spune-mi cum să faci un leagăn cu propriile mâini? Fiul meu și cu mine am decis să facem o surpriză pentru sora mai mică, dar astfel încât cea mai în vârstă să o poată folosi. Dacă nu este dificil, sugerați opțiuni simple, sigure și durabile.

cum să faci un leagăn cu propriile mâiniLeagănul în curte unde sunt copii este cel mai preferat loc. Unde, dacă nu acolo, își pot petrece timpul liber. Și adulții pot citi o carte acolo, balansându-se încet după o zi grea. Pentru a face designul fiabil, este important să știi să faci un leagăn cu propriile mâini și să le instalezi..

La ce ar trebui să fiți atenți dacă decideți să faceți un leagăn

Înainte de a continua construcția unei astfel de atracții, merită să se decidă unde va sta, în sensul de a atârna. Amplitudinea înclinată a leagănului nu trebuie să aibă obstacole. Adică, nu trebuie să existe copaci sau alte restricții în apropierea lor. Cel mai bine este să instalați leagănul astfel încât să existe un gard sau un perete în spate (la distanța corespunzătoare, desigur). Acest lucru va elimina riscul de rănire din cauza impactului..

În plus, ar trebui să vă gândiți și să țineți cont de următoarele puncte:

  1. Suportul pentru leagăn trebuie să fie fiabil și puternic, de exemplu, stâlpi din beton.
  2. Fixarea (lanț sau frânghie groasă) nu trebuie să fie mai puțin puternică..
  3. Se recomandă umplerea platformei de lucru sub leagăn cu șapă de beton, sau cel puțin acoperirea cu pietriș. Deci, după ploaie, apa nu se va acumula acolo.

Cum să faci un leagăn cu propriile mâini: două opțiuni pentru modele simple

Unele dintre cele mai populare și fiabile leagăne de casă sunt structurile din metal și lemn. Sunt destul de durabile, capabile să suporte chiar și greutatea unui adult. Desigur, trebuie să vă legați puțin de fabricarea lor, dar există o altă opțiune - să folosiți mijloacele la îndemână. Sunt multe în fiecare curte și, cu o oarecare ingeniozitate, gunoiul inutil (de exemplu, un scaun rupt sau un palet din lemn) se transformă într-un vis al copilăriei.

Leagăn confortabil dintr-un palet

balansare paletPaleți de lemn - material excelent pentru imaginația stăpânului. Unii meșteri chiar fac mobilă din ele, așa că de ce să nu folosească un palet cu leagăn? La urma urmei, jumătate din lucrare a fost deja făcută - scaunul confortabil este gata. Trebuie doar să-l șlefuiești și să-l vopsești sau lăcuiești. O ramură puternică a unui copac adult sau stâlpi de beton sunt potriviți ca suport. Și îl puteți atârna atât pe frânghii groase, cât și pe lanțuri.

Dacă fixați al doilea palet perpendicular pe peretele din spate al primei, veți obține un scaun sau o mini-canapea confortabilă. Nu mai rămâne decât să pui perne.

Leagăn confortabil de pe un scaun vechi

leagăn de pe un scaunEste chiar mai ușor să construiești un leagăn folosind un scaun în loc de un scaun, care nu are picioare sau trebuie să le vezi. Îl puteți agăța făcând 4 găuri în colțuri și trecând o frânghie prin ele. O opțiune este potrivită și atunci când două panouri sunt căptușite de jos, ale căror margini iese dincolo de scaun. Găurile pentru frânghie se fac direct în ele.

Video despre cum să faci o grădină din lemn (banc pe lanțuri)


Opinii: 77