» » Mașină de exercițiu pentru adulți și copii - soluție la cheie pentru o viață sănătoasă

Mașină de exercițiu pentru adulți și copii - soluție la cheie pentru o viață sănătoasă

În copilăria mea, nu au existat simulatoare la dachas. Au fost conserve de udare, căldări, cartofi și leagăne de casă (rare). Pentru copii, este vital să existe niște rame de escaladă, scări și leagăne. Dar nu toți părinții sau bunicii au posibilitatea de a face un simulator mare în țară cu propriile mâini..

Din când în când, nu cu mult timp în urmă, am găsit un simulator convenabil și ieftin - un complex de joacă pentru o reședință de vară. Este declarat copil, dar poate rezista adulților. Bineînțeles, modificările depind de preferințe. Dar am avut doar două dorințe: metal și ieftin.

Luând o pauză și analizând întregul Internet, am ales cea mai bună opțiune. La fel se întâmplă și în hipermarketul OBI: Complex de joc.Iată un astfel de complex
Iată un astfel de complex

Echipamentul de bază al simulatorului arată foarte simplu: acestea sunt două baze cu litera A, pe o parte există o scară dublă, în mijloc există o traversă pe care puteți atașa echipamentul selectat. Avem două tipuri de leagăne (pentru un copil și obișnuit), o frânghie, inele, o plasă de urcare.

Acum, fiul a crescut, leagănul copiilor a fost înlocuit cu o plasă.

 Simulatorul este, de asemenea, ușor de instalat, dar nu poți face fără puterea masculină. Bazele sale sunt pur și simplu conduse în pământ. Puteți concretiza, acest lucru este opțional. Suntem deja în al cincilea an. Ansamblul durează o oră sau două, dacă nu se confundă nimic în circuit.

Permiteți-mi să explic de ce metalul. Structurile subțiri și ușoare nu trebuie procesate, chiar aș putea încărca cutii cu piese de schimb în mașină. Toate găurile și elementele de fixare incluse. Se pot asambla orice ceainic. Simulatorul este folosit la maxim, atât de adulți, cât și de copii.

Antrenăm echilibrul
Antrenăm sentimentul echilibrului

Învățând să împletesc noduri de mare
Învățând să împletesc noduri de mare

Este clar că copiii urcă și se plimbă pe o leagăn, mi se pare tot timpul. Dar pentru adulți, un astfel de simulator este de asemenea foarte util. După muncă, aplecându-vă în trei morți în grădină, cu siguranță trebuie să vă atârnați pe mâini pe bară, pentru ca spatele să se relaxeze și vertebrele să cadă în loc.

Și dacă deodată doriți să intrați într-o figură sau să pompați mușchii, atunci este necesar și un simulator pentru copii: tragerile de pe brațe antrenează bicepsul și tricepsul și ridicați picioarele - mușchii abdominali.

Push-up-uri, înapoi drept. Pomparea bicepsului.
Push-up-uri, înapoi drept. Pompa Bicep.

Vara cursurilor și, vedeți, deja cuburi de presă, talie, grăsime a dispărut ... Și cu o figură frumoasă în sezonul de catifea la mare...

Dar dacă deodată nu ai un simulator atât de cool precum al meu, nu te descuraja! Este ușor să găsești un înlocuitor pentru orice: poți atârna după paturile de pe terasele ușii sau o cățea, în același loc poți ridica și coborî picioarele pentru a pompa presa - poți dezvolta bicepsul ridicând o udare de cinci litri cu apă cu o mână sau în două mâini pe o cană, după cum îți place - și copiii cu agilitate din timp imemorial secole dezvoltate pe garduri și copaci! Principalul lucru este dorința și dorința unui stil de viață sănătos.!

jucând căpitani
Toată lumea vede un viitor luminos în depărtare?


Opinii: 191