» » Zucchini de portocale f1 este portocalul nostru ural, care poate fi adăugat la salată și tocană!

Zucchini de portocale f1 este portocalul nostru ural, care poate fi adăugat la salată și tocană!

Intrigat? Și acesta este un dovlecel! Există o mulțime de soiuri de dovlecei, dar vreau să vă povestesc despre un soi cu un nume și un tip extravagant portocale.

Soiuri de dovleac
Zucchini soi portocaliu

Ca grădinar începător (acum cu 4 ani de experiență), mi-am dorit foarte mult să cresc ceva interesant, neobișnuit. Și acum a atras atenția! Am fost foarte atras de forma neobișnuită a fructului și a culorii. De asemenea, este interesant faptul că este de preferat să îl consumi crud. Desigur, am decis să încerc să-l cresc (cum să nu fiu ispitit aici). 

Cumpăr astfel de semințe de la an la an, nu am greșit niciodată
Cumpăr astfel de semințe de la an la an, nu am greșit niciodată

Semințe achiziționate ale companiei „Grădina rusă”. portocale se referă la soiurile hibride de maturare timpurie, perioada de maturare 40 de zile. L-am plantat imediat pe patul din grădină, tufișurile cresc puternice, dar destul de compacte, o mulțime de ovare. Culoarea fructului este galben strălucitor, forma este o bilă. Îndepărtez fructele când diametrul atinge 130-150 mm. Se păstrează bine, toamna ne mulțumește ochii și gustul papilelor mult timp..

Astfel crește
Astfel crește

Întreaga familie a gustat primul fruct: carnea crudă este ușor dulce, cu un gust cremos, așa cum a observat fiica mea. Am făcut o salată din dovlecei (rețeta va fi mai jos), umplută, tăiată la jumătate - s-a dovedit ca în farfurii porționate, vă puteți gândi la orice umplutură. O parte din pulpă poate fi îndepărtată și amestecată cu umplutura, are un gust și mai bun.

Eroul zilei tăiat
Eroul zilei tăiat

După cum am promis, atenția ta este delicioasă și ușoară salată de la produse care sunt aproape întotdeauna acasă.

Avem nevoie:

  • Zucchini Orange
  • 1 ou fiert
  • Ceapa (orice, dar cu un gust verde este mai interesantă)
  • 1 pachet de bețe de crab
  • Mărar
  • Maioneză
 

Mod de preparare:

1. Tăiați dovlecelul în cubulețe (nu am tăiat coaja, deoarece este subțire și ușor de mestecat, dar înainte de aceasta trebuie să se spele leguma). 

Dovlecelul nostru
Dovlecelul nostru

2. Adăugați bețișoare de crab tocate.

Batoane de crab
Batoane de crab

3. Adăugați ceapa, mararul, sarea după gust, condimentați cu maioneză.

Verdeaţă
Verdeaţă

Salata se dovedește a fi veselă, colorată, cu gust foarte vară, deloc grea, mai degrabă suculentă. Toți cei care au încercat această salată cu mine au crezut că a fost cu avocado, din moment ce gustul este puțin similar.

Voila, salata este gata!
Voila, salata este gata!

Zucchini Orange a devenit leguma noastră preferată, în fiecare an o plantăm și facem o mare varietate de feluri de mâncare. Recomand tuturor - încercați!


Recomanda!

Magazinul online Seedspost.ru vă invită să vă familiarizați cu catalogul Dovlecel, unde puteți selecta și cumpăra orice semințe vă plac, inclusiv semințele de dovlecel Orange F1.


Opinii: 165