» » Câine de jucărie de brad de crăciun

Câine de jucărie de brad de crăciun

Jucării de Crăciun sub formă de câineÎn ajunul noului 2018, care va avea loc sub auspiciile câinelui, aș dori să-i reflect simbolul în decorațiunile de sărbătoare. Fiecare gazdă face preparate interesante cu decorațiuni tematice, costume pentru copii și așa mai departe..

De asemenea, copiii adoră să participe la pregătirea casei pentru vacanță. Dar, pe lângă obișnuita sculptură anuală a fulgilor de zăpadă, probabil vor să facă ceva interesant. De ce nu îndepliniți dorința de mici credincioși? Mai mult, atunci când se realizează meserii, imaginația se dezvoltă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și legătura dintre părinți și copii este consolidată.

O întruchipare destul de simplă a ceea ce îți dorești este o jucărie de brad de Crăciun care să te faci singur. Acest lucru va fi discutat mai jos..

Din ce poți face o jucărie?

o varietate de câini pentru decorarea bradului de CrăciunChiar și un buget extrem de limitat nu este un motiv pentru a renunța la decorarea casei cu simbolul anului. Puteți face un câine de jucărie de Crăciun cu propriile mâini dintr-o varietate de materiale. Printre ele se vor regăsi:

 • hârtie;
 • simțit;
 • vopsea și bal de Crăciun;
 • pomponuri;
 • carton;
 • aluat sărat;
 • plastilină;
 • orice țesătură și umplutură;
 • scoici;
 • și mulți alții.

Este suficient doar să includem imaginația și gândirea creatoare. Acum să aruncăm o privire mai atentă la câteva decorațiuni de brad de Crăciun ușor de realizat pe an ale câinelui..

Mai multe clase de master

Realizarea meșteșugurilor de Anul Nou nu numai că îți va decora casa pentru vacanță, ci îți poate apropia familia. Multe meșteșuguri simple și frumoase ale pomului de Crăciun ale câinelui pentru noul an 2018 pot fi făcute cu copii.

Câinele jerk

Această meșteșug este ușor și rapid de făcut, dar aduce multă bucurie copiilor. Îl poți agăța de copac sau te poți juca doar cu el. Pentru execuție avem nevoie de:

 • carton;
 • ac sau tigan;
 • butoane mici;
 • fir elastic;
 • fir puternic, cordon subțire sau sârmă.

model de câine în mișcareMai întâi trebuie să desenați o viitoare jucărie de brad de Crăciun sub forma unui câine. Acum împărțim produsul în piese și desenăm fiecare dintre ele separat. În continuare, trebuie să le tăiați și să le folosiți ca stencil. Schițează detaliile de pe carton și decupă-le.

Marcăm locurile în care picioarele și coada se unesc cu corpul, facem găuri.

Pentru ca piesele să fie mobile, ele trebuie să fie atașate liber de corp. Pentru asta ai nevoie de un fir cu buton..

proces de lucruMai întâi, suportul este filetat prin găurile de pe corp, apoi în părțile mobile.

În primul rând, trebuie să legați picioarele și să legați coada de piciorul posterior cu o bandă elastică.

Pe partea din față, lăsăm un buton și aruncăm un fir prin el și o gaură, îl fixăm. Obținem un câine cu picioarele în mișcare și coada..

Butoanele sunt mai bune pentru a lua transparent sau pentru a se potrivi cu câinele terminat.

Trebuie să legați o sfoară la banda elastică care leagă piciorul, pentru care mai târziu îl veți trage pentru a muta câinele.

La final, puteți atașa un băț pentru a ține câinele sau o buclă de panglică pentru a atârna jucăria pe copac.

Simbol al anului realizat din pâslă

câine simțitAcest material este foarte popular atât în ​​rândul femeilor novice cu ac, cât și al femeilor meșteșugărești cu experiență. Partea cea mai bună este că pâsla nu se prăbușește la margini și, prin urmare, nu necesită o prelucrare suplimentară.

Câine de jucărie de Crăciun făcut din pâslă poate fi plat sau voluminoase. Pentru a face unul plat, avem nevoie de:

 • pâslă de culori diferite;
 • foarfece;
 • fire;
 • carton;
 • stilou sau creion.

Pentru o jucărie voluminoasă, veți avea nevoie de mai multe umpluturi. Vata de bumbac este destul de potrivită în aceste scopuri.

Sa trecem la treaba. În primul rând, desenăm pe carton detaliile viitorului câine. Acestea vor fi tipare. Tăiați-le și cercuriți-le pe pâslă.

Dacă nu știi să împarți cu succes un câine în părți, folosește modelele de mai jos.

Una dintre cele mai populare decorațiuni pentru bradul de Crăciun este un câine cu o pată în jurul ochilor și urechi multicolore. Dacă o faci, atunci ai nevoie de două culori de pâslă.

pas cu pas făcând un cățel din pâslăDin partea principală am decupat două părți ale corpului și un ochi. Cea de-a doua culoare este necesară pentru cea de-a doua ureche și pata din jurul ochiului. De asemenea, puteți tăia o bandă cu guler contrastant și nas negru.

În primul rând, coase un nas și o pete pe partea din față a corpului. În continuare, schițăm și brodăm ochii și gura..

Pentru cusut pe o piesa și piese de conectare, puteți alege fire contrastante care nu vor fi scoase din schema de culori principale.

Acum împăturim părțile din față și din spate ale corpului, le coase de-a lungul marginii, lăsând loc pentru umplerea jucăriei. Umplem jucăria cu bumbac prin gaura rămasă și o coase până la capăt..

Urechile sunt cusute pe spate, apoi punem gulerul. Este important să nu o strângeți, altfel nu va fi frumos.

Gulerul este fixat în spate cu un buton. Acum, volumul volumului jucăriei de brad de Crăciun simbol al anului câinelui este gata. În plus, puteți coase o buclă de pe panglică pentru a o atârna sau doar pune câinele sub copac.

Un câine plat va arăta, de asemenea, minunat. Muzzles-urile sunt de obicei făcute astfel și este mult mai ușor decât o jucărie voluminoasă..

Un model de carton este, de asemenea, necesar aici. Cum să atragă urechile, o față, un nas și o pete.

Din culorile de pâslă selectate, trebuie să tăiați detaliile enumerate conform modelului de carton..

Dacă utilizați două culori, ambarcațiunea va părea mai strălucitoare și mai interesantă..

Acum rămâne doar să conectați toate părțile cu un fir și un ac. Ochii, antenele și gura trebuie desenate și brodate. De asemenea, ochii pot fi înlocuiți cu butoane.

La sfârșit, trebuie să coaseți o panglică suspendată între urechi. Acum, după cum am promis, vă aducem în atenție tiparele unei jucării de brad de Crăciun realizate din pâslă.

jucărie brad de Crăciun câine volumetric

modelul unui caine vesel

catelus cu esarfa

cățeluș trist

Simbol al anului pe balurile de Crăciun

câini pe balurile de CrăciunDacă nu vă place să vă încurcați cu cusutul, dar vă place să desenați, aceasta este o opțiune excelentă. Există două moduri de a face aceste jucării. Puteți picta bile obișnuite solide sau face jucării din becuri incandescente vechi..

Este foarte ușor să faci mingi de Crăciun cu un câine. Pentru muncă avem nevoie de:

 • decorațiuni monofonice de brad de Crăciun sub formă de bile;
 • orice degresant;
 • grund;
 • vopsele acrilice.

Luăm mingea, o degresăm și o amorsăm. Acum trebuie să faceți o schiță cu un creion, apoi să o pictați cu vopsele. Puteți înfățișa un peisaj cu un câine sau puteți desena o față.

câine cu becÎn același mod, este făcut un câine de jucărie de brad de Crăciun de la un bec vechi. Degresat, amorsat, vopsit.

Pentru a închide baza becului, puteți face urechi și o pălărie de Crăciun din pâslă. Fix la PVA obișnuit.

Decupaj

decoupage pe bileUn alt mod destul de simplu de a-ți face propria jucărie din pomul de Crăciun cu o imagine cu un câine. Aici veți avea nevoie de următoarele materiale pentru lucru:

 • Servetele cu trei straturi cu poza unui caine;
 • PVA;
 • Bal de Crăciun;
 • perii;
 • degresant;
 • vopsele acrilice;
 • lac pe bază de apă;
 • sclipici de unghii sau lac de sclipici;
 • paiete sau tinsel pentru decorare.

În primul rând, degresați jucăria, apoi aplicați vopsea - va acționa ca fundal.

Este mai bine să aplicați vopsea în 2-3 straturi.

Tăiați o poză cu un câine dintr-un șervețel și separați stratul superior. Folosind PVA, atașăm imaginea la jucărie. Când lipiciul este uscat, trebuie să lacuiați produsul și să nuanțați cu vopsele.

La final, decorați mingea cu paiete și tinsel tocat, oferindu-i o dispoziție de Anul Nou.

Master class în imagini cu privire la crearea unui câine pufos

câine terminat și începe în producție

etape de realizare a capului

După cum vedeți, realizarea decorațiunilor pentru pomul de Crăciun cu propriile mâini este simplă și interesantă. Și dacă implicați copii în acest proces, este de asemenea util. Porniți-vă imaginația, faceți împreună, astfel de suveniruri pot fi chiar făcute ca un cadou pentru cei dragi. Vacanțele viitoare!

Lecție video despre crearea unei jucării de brad de Crăciun pentru un câine dintr-un bec


Opinii: 198