» » Faceți-vă-vă singuri de la ramuri și un cablu - o opțiune bugetară

Faceți-vă-vă singuri de la ramuri și un cablu - o opțiune bugetară

fă-o singură leagănCât de frumos este să citești o carte într-o seară caldă de vară, așezat pe un leagăn larg confortabil. Având în vedere că structurile gata făcute nu sunt ieftine, mulți sunt interesați dacă este posibil să facă un leagăn cu propriile mâini, dar în același timp cu costuri minime. Și există o astfel de opțiune. Cel mai mult trebuie să cumpărați este un cablu puternic pentru a atârna leagănul. Sunteți deja interesat? Apoi ne propunem să studiem instrucțiunile și să facem un loc pentru odihnă pe cont propriu..

Materiale pentru balansarea bugetului

În ciuda faptului că leagănul nostru va fi ecologic, din lemn, nu este necesar să cumpărați nimic. În loc de scânduri și bare, ramurile obișnuite vor acționa ca elemente principale. Deci luăm a văzut și mergem nu la magazin, ci la centura pădurii. Acolo găsim și tăiem ramuri tinere puternice cu un diametru de câțiva centimetri. Singura problemă pe care o puteți întâmpina este aceea că ramurile ar trebui să fie uniforme și cam la aceeași grosime..

Numărul de ramuri depinde de cât de mare va fi leagănul. Deci, pentru un design destul de larg și confortabil, veți avea nevoie de aproximativ:

  • 8 ramuri - pentru spate:
  • 7-8 ramuri - pentru scaun;
  • 2 ramuri lungi - pentru șinele laterale;
  • aceleași ramuri, dar scurte - pentru fixarea scaunului pe părțile laterale;
  • câteva crengi pentru tăierea elementelor de legătură.

Pentru a face swingul frumos și confortabil, preprocesăm fiecare ramură. Pentru a face acest lucru, scoateți scoarța din ele și curățați-le pe o suprafață netedă..

Leagăn de bricolaj - realizarea pas cu pas

Acum tăiem mai multe ramuri în coșuri scurte de aceeași lungime, aproximativ 10-15 cm. Acestea vor fi necesare pentru a fi amplasate între elemente lungi.

De asemenea, nu uitați că trebuie să realizați două conexiuni pentru fixare pe ambele părți ale scaunului. Lungimea lor depinde de lățimea fundului leagănului.

Rămâne doar să găuriți fiecare piesă de prelucrat. În același timp, în ramuri lungi pentru spate și scaun, le realizăm la capete. În scurtcircuite - trecând burghiul prin ele.

Și în final, una dintre etapele principale este montajul. Începem să asamblăm leagănul, filetând cablul unul câte unul în ramurile lungi, introducând arbori scurti găuriți între ei. Balustradele vor fi finale. Le punem pe ultimul rând, setându-le în mod oblic, din partea de sus a spătarului până în partea de jos a scaunului. Puteți atârna un astfel de leagăn, fie pe o ramură a unui copac mare, fie prin instalarea a două suporturi.

Video despre cum să faci un leagăn simplu cu propriile mâini


Opinii: 52