» » Produse de casă pentru a da cu propriile mâini

Produse de casă pentru a da cu propriile mâini

Produse DIY de casă pentru a face o fotografieÎntr-un weekend, majoritatea oamenilor dintr-un oraș zgomotos tind să meargă dacha. Aici nu poți doar să te relaxezi, să muncești pentru paturi de gradina

, dar și să se angajeze în implementarea diferitelor idei unice. Produsele de casă pentru o reședință de vară vor da o a doua viață lucrurilor care au devenit inutile în oraș, vor face site-ul mai confortabil și atractiv și, de asemenea, vor ajuta la economisirea bugetului familiei.

Vedea idei originale pentru grădină cu propriile mâini!

Luați-vă timp pentru a arunca lucruri vechi

O dacha este un loc în care sunt depășite, dar încă sunt aduse lucruri puternice. Adesea există canapele, scaune, dulapuri de modă, haine, vase și multe alte obiecte de uz casnic. Aruncăm o mulțime de lucruri în coșurile de gunoi. Plasticul ajunge acolo sticla, anvelope auto vechi, resturile de materiale decorative și de finisare după renovarea în apartament. Dar din aceste lucruri inutile puteți face diverse produse practice de casă pentru o reședință de vară și o grădină.

produse de casă practice pentru a da

Să încercăm să nu o aruncăm, ci să ducem totul la dacha, pentru ca mai târziu să putem face creativitate neobișnuită. Din sticle de plastic, puteți face un loc frumos de odihnă pentru copii, o figurină neobișnuită în grădină sau puteți face o jgheabă pentru a scurge apa de ploaie într-un rezervor. Meșterii din capace de sticlă din plastic fac garduri de o frumusețe extraordinară, care pot rezista mai mult de un deceniu, rămânând durabile și atractive.

broasca testoasa auto

Este ușor să asortați anvelope auto vechi lebede, un mic iaz sau un otoman confortabil. Dacă smulgeți câteva perechi de blugi vechi și coaseți o pânză dreptunghiulară din ele și adăugați alte câteva elemente, veți obține un hamac rezistent pentru relaxare în grădină. Există o mulțime de idei, dar cel mai important este oportunitatea de a economisi bani pentru achiziționarea lucrurilor necesare și de a obține un element de decor original aproape gratuit.

Vom împărtăși câteva idei simple, dar practice și vă vom aduce în atenție un videoclip despre produsele de casă pentru o reședință de vară care nu sunt descrise în articol.

Decorăm dacha cu produse de casă

O pereche de lebede. Veți avea nevoie de două rape vechi de mașină pentru a funcționa. Cel mai dificil proces este tăierea după model. Cel mai bine este să lucrați cu un ferăstrău robust. Trebuie să faceți două tăieturi paralele în jumătate din rampa. Tăiați banda astfel încât o bucată să se dovedească a fi un colț, iar a doua să aibă doi dinți. Îndoaie dungi în direcții diferite. Folosiți vopsea roșie pentru cioc. Corpurile ar trebui să fie vopsite în alb și negru. O pereche uimitoare de lebede este gata. Rămâne să le instalați pe site.

Lebădă de casă pentru căsuțe de vară

O insulă nelocuită. Copiilor le place să se joace în sandbox, iar sticlele de plastic vor ajuta la decorarea în țară. Pentru muncă, trebuie să pregătiți:

  • sticle maro și verzi;
  • tije metalice;
  • clei siliconic;
  • sârmă;
  • niște mortar de ciment.

Lungimea tijelor este aleasă în funcție de propriile preferințe. Lângă sandbox sau în mijloc, săpați o mică depresiune și instalați 2 sau 3 tije rigide de diferite înălțimi. Acoperiți structura cu o piatră mică și umpleți-o cu mortar de ciment. Tăiați fundul de pe sticlele maro. Dacă tija este prea groasă, tăiați gâtul la diametrul dorit. Puneți sticlele cu gâtul în jos până când se obține trunchiul viitorului palmier. Pentru rezistență, puteți lipi sticlele împreună.

palmier din sticle de plastic

Faceți partea superioară a copacului din sticle verzi. Pentru o palmă, aveți nevoie de șase bucăți de sârmă puternică și rigidă. Tăiați partea inferioară în sticle verzi și tăiați-o în fâșii, fără a tăia 2 cm până la gât. Firăm sticlele pentru a crea o ramură luxuriantă de palmier. Atașați-vă la portbagajul principal. Un frumos produs de casă DIY pentru o reședință de vară este gata și acum copiii au propria lor insulă nelocuită.

Finisaj decorativ al cabanei. Pentru o persoană rusă, nimic nu este imposibil. Un decor original pentru o casă de țară poate fi realizat din huse de plastic. Colectarea atât de multe elemente individuale de diferite culori nu este deloc ușoară, dar cu ajutorul vecinilor și prietenilor este destul de posibil.

mozaic de capace

Important! Toate copertele trebuie să fie lipsite de scris și de murdărie.

Fixarea capacelor se face în funcție de suprafața pereților. Capacele pot fi fixate pe pereții de lemn cu unghii subțiri. O metodă bună de fixare cu lipici. Unii meșteri folosesc sârmă subțire. Pentru o astfel de atașare, sunt făcute 4 găuri pe partea laterală a capacului, astfel încât două fire să fie trase perpendicular prin ele. Atunci când modelul prevăzut se obosește, grila este dezasamblată și o altă imagine este prezentată.

Vă recomandăm să vedeți o selecție de fotografii cu produse de casă la sfârșitul articolului.

Produse practice de casă pentru căsuțe și grădini de vară

in afara de asta meșteșuguri frumoase din lucruri inutile, puteți face obiecte destul de practice și necesare în gospodărie.

O otomană confortabilă făcută dintr-o rampă de mașină veche. Pentru muncă, veți avea nevoie de încă două bucăți de placaj, lucruri vechi și dense sau o frânghie groasă. Placajul trebuie tăiat cu 4 cm mai puțin decât diametrul exterior al pantei. Folosiți șuruburi autofiletante pentru a atașa un cerc în partea de sus și celălalt în partea de jos. Dacă intenționați să faceți o acoperire din țesătură, decupați o bucată de cauciuc din spumă cu același diametru ca placajul. Lucrurile vechi trebuie desfacute și piesele individuale sunt spălate. Coaseți o copertă pentru un otoman. Otomanul poate fi făcut din frânghie groasă. Pentru a face acest lucru, funia este lipită de panta într-un cerc până când suprafața este complet acoperită..

otoman dintr-o fotografie a anvelopelor auto

Sticle de plastic în paturi. Nu este timp să vizitați deseori dacha, dar chiar vreau să-mi cultiv propriile legume. Există o modalitate simplă de a folosi sticle mari de plastic pe paturi. O sticlă de 5 litri este cea mai potrivită pentru acest lucru. După ce te-ai întors din partea de jos, găuri un centimetru în două rânduri la fiecare găuri de 2-3 cm. Sapati intr-o sticla intre patru tufe de legume, astfel incat gaurile sa fie la nivelul sistemului radicular al plantelor. Umpleți vasul cu apă și închideți capacul. În timp ce vă aflați în oraș, legumele dvs. sunt hrănite cu umiditate din sticle. O fotografie cu produse de casă pentru o reședință de vară vă va ajuta să realizați cele mai simple idei.

Pat de casă din sticle de plastic fotografie

Pentru iubitorii de paturi îngrijite, sticlele de plastic sau de sticlă vor veni la îndemână ca un gard mic decorativ. Sticlele de praf cu susul în jos vor oferi site-ului dvs. o anumită organizare. Un pat de grădină îngrădit pentru un tip separat de legume este mai ușor de fertilizat, buruieni. Melodii neted și ușor de curățat de buruieni, fără teama de a deteriora rădăcinile plantelor. Sticlele de plastic conectate între ele într-o țeavă pot fi folosite ca jgheab pentru colectarea apei de ploaie de pe acoperiș.

Paturi din lemn de casă

Din rămășițele unui copac vechi tăiat peste tot, veți obține o potecă frumoasă în grădină. O cale de grădină originală poate fi făcută din pietruie colectate pe malurile râului.

Borduri de sticlă

Unii meșteri fac mici sere din sticle de plastic transparente pentru creșterea primelor cepe și ridichi verzi. Sticlele de aceeași formă și dimensiune sunt tăiate în farfurii. După aceea, sunt lipite împreună cu lipici. Se obțin foi transparente ușoare, care sunt fixate pe cadrul pregătit.

Produsele de casă pentru casele de casă și de vară pot fi foarte diferite. Principalul lucru este să dați frâu liber imaginației voastre și să încercați să o aduceți la viață..

O selecție de fotografii cu produse de casă:

de casă

stârci

Ghiveci de flori de casă de la volan

hrănitoare pentru păsări din sticle de plastic

Iaz de casă

paturi de flori de pietre

masă și scaune din bătrânețe fotografie

paturi de flori dintr-o poză veche de ciot

Video despre meșteșugurile originale din țară


Opinii: 190