» » Idei de artizanat diy pentru a da

Idei de artizanat diy pentru a da

Meșteșuguri pentru a daDe ce majoritatea locuitorilor din oraș sunt atrași de natură este o întrebare care are un răspuns evident. Nu putem trăi fără legătură cu habitatul primitiv, prin urmare, de îndată ce soarele începe să încălzească pământul, mii de cetățeni se grăbesc să se întindă pe terenurile lor. Mulți oameni încearcă să își facă șederea în natură cât mai plăcută, așa că se decorează cu meșteșuguri complexe pentru a oferi zonei sale rezidențiale și chiar a unei grădini de legume.

Alegerea materialului potrivit

Produse de bricolaj de casă pentru căsuțe de casă și de varăEste ușor pentru cineva să vină cu meșteșuguri de grădină grozave, dar pentru cineva aceasta este o problemă întreagă. Totuși, nu renunțați, deoarece există multe oportunități de a găsi idei originale..

Meșterii folosesc cele mai incredibile materiale. Își întruchipează proiectele, folosind în principal materiale improvizate și lucruri vechi - tot ceea ce le poate face produsele de casă pentru casă și grădină.

Cu propriile mâini, transformă lucrurile inutile în opere de artă.

Ce poate fi material pentru viitoarele creații? Iată principalele indicații pentru alegerea materialului:

 • Toate noile meșteșuguri de grădină DIYLemn. Cel mai popular și accesibil material. Mobila veche este un furnizor excelent de astfel de materii prime. Ramuri uscate dintr-o grădină de țară, rădăcini de copaci morți, scânduri, placaj, părți ale unui gard vechi și multe altele.
 • Metal. Acest material atrage prin fiabilitatea și posibilitățile sale mari în mecanizarea creațiilor viitoare. Pentru astfel de lucrări, se vor potrivi aparate electrice vechi, frigidere, mașini de spălat, lăcătuș rupt și instrumente de tâmplărie. Uneori puteți găsi bucăți de tablă sau staniu. Găleți lipsite, lopeți răsfățate, greble, topoare și multe altele. Gresie și plăci metalice - un meșter priceput poate face totul pentru decorare și decorare. Bucățile de țevi și armături sunt, de asemenea, foarte populare în rândul iubitorilor de design stradal..
 • Plastic. Astăzi, acest material este atât de popular încât școlile întregi au răsărit pentru a decora folosind, de exemplu, sticle de plastic. Pe lângă sticle, există și alte recipiente din plastic. Toate acestea pot fi folosite pentru a vă proiecta spațiul personal. Cu toate acestea, merită să ne amintim că acesta este un material de scurtă durată, așa că va trebui să actualizați frecvent compozițiile create sau să le restaurați constant pe cele vechi..
 • O piatra. Cei care construiesc de secole folosesc cel mai fiabil și mai durabil material - piatra. Cu toate acestea, există limitări aici. Acest material nu este întotdeauna ușor de obținut și livrat pe site-ul de utilizare. În plus, pentru a-l folosi, aveți nevoie de abilități de construcție pentru pregătirea mortarelor de ciment pentru fixarea pietrelor și decorare detaliată..
 • Sticlă. Material durabil dacă nu se sparge. Sticle vechi și borcane, sticlărie - toate acestea pot deveni un personaj de basm în mâini iscusite. Sticla spartă a fost mult timp populară pentru iubitorii de mozaic.
 • Ceramică. Bucatele sparte sunt, de obicei, potrivite numai pentru eliminare, dar un meșter priceput poate face ceva de neuitat din el. Dacă există unde să obțină lut ceramică, mulți meșteri folosesc acest material pentru a crea tot felul de sculpturi și compoziții complexe pentru decorarea în aer liber..
 • Anvelope auto. De curând, au fost apărute lucrări uimitoare, fabuloase din acest material inutil după uzură pe străzile și dachas-urile așezărilor. Nenumărate lebede din pneuri au fost inventate de inventatori populari.
 • Material la îndemână. Imaginația umană este atât de nelimitată, încât uneori se încântă cu ceea ce artizanii talentați fac din creații de neuitat. Se folosește tot ceea ce vine la mână, care este uneori păcat de aruncat, dar nu mai este posibil să îl folosești în scopul propus. Lipsa de a face parte cu un lucru preferat determină o persoană să-și dea seama cum să o folosească pentru a decora o proprietate personală sau o grădină. Dispozitivele de casă ale unor astfel de meșteri uimesc uneori cu originalitatea și frumusețea lor incredibilă..
Realizarea unui frumos alpin alunecat în grădină

Schema simplificată pentru crearea meșteșugurilor

Ce poate ajuta la rafinarea și decorarea moșiei cu meșteșuguri pentru grădină? Este pur și simplu nerealist să faceți toate elementele noi cu propriile mâini, așa că ar trebui să aplicați o schemă simplă de pași secvențiali în această problemă dificilă:

 1. Meșteșuguri pentru grădinăÎn primul rând, trebuie să decideți conceptul de proiectare de bază. Este important ca toate ornamentele decorative să corespundă unei singure idei și stil. Aceasta poate fi o temă generală sau o tehnică pentru executarea tuturor obiectelor. Poate că planul creatorului va include un detaliu cheie care unește toate elementele. Același material și culori din aceeași gamă pot, de asemenea, să unească perfect întregul ansamblu într-un singur întreg..
 2. Meșterii experimentați se gândesc imediat la ce și unde intenționează să se plaseze. Pentru aceasta, se face o schiță a proiectului viitor. Astăzi, în aceste scopuri, puteți utiliza programe speciale pentru computer sau puteți desena cu un creion pe hârtie.
 3. După aceea, încep să selecteze și să caute materiale. Este important să aveți o idee bună despre ce este nevoie exact pentru viitoarea creație, pentru a nu transforma curtea într-o groapă, trăgând o mulțime de lucruri inutile.
 4. Stăpânul trebuie să aibă o idee bună despre ce instrumente va avea nevoie pentru muncă și să aibă grijă de disponibilitatea lor în avans.
 5. Un punct important în acest tip de creativitate este un loc de muncă convenabil pentru procesul creativ. Unii încep prin construirea unui atelier special cu echipamentele și echipamentele corespunzătoare. Aceasta este o abordare foarte înțeleaptă a afacerilor.!
 6. Înainte de a întruchipa o idee într-un material, este important să se stabilească dimensiunea creației viitoare. Pentru a face acest lucru, meșterii cu experiență fac falsuri din hârtie sau carton ale meșteșugurilor viitoare și le încearcă la fața locului..
 7. Produsul finit este instalat în siguranță în locul destinat acestuia și pictat, dacă este necesar.
Dispunerea unei cabane de vară suburbane

Exemple de meșteșuguri simple

În practică, pare mult mai complicat. Genul ales și tehnica realizării meșteșugului au o importanță deosebită..

Cel mai bine este să începeți cu meserii mai simple. De exemplu, încălțămintea de cauciuc din mediul rural și din țară eșuează foarte repede, așa că trebuie să le aruncați.

Iată o schemă simplă pentru utilizarea unor astfel de încălțăminte în proiectarea paturilor:

 1. Meșteșuguri DIY pentru grădinăSunt ridicate mai multe perechi de ghete și galoși. Se spală bine și se stabilește locul în care floarea va arăta cel mai bine..
 2. După aceea, selectează culoarea și pictează cizmele sau le pictează cu modele, flori, desene tematice. Imaginația designerului este binevenită aici.
 3. Ghivecele făcute recent sunt uscate și umplute cu un sol bun. Apoi transplantează floarea într-un ghiveci nou și o așază în locul prevăzut..

Într-o zonă în care există multe pietre, este foarte ușor să le utilizați ca material de decorare.. Iată ce puteți face cu bolovani mici netede:

 1. Determinați locul pentru piatră de pe șantier. Este bine spălat în prealabil și curățat de murdărie.
 2. Se aplică un desen preselectat. Poate fi un personaj de desene animate, un animal sau doar un ou pictat decorativ.
 3. Vopsesc piatra și o usucă bine. Dacă s-au folosit vopsele de spălat, atunci produsul este lăcuit și uscat bine..

După ce au decorat dacha cu meșteșuguri uimitoare, mulți continuă să se îmbunătățească în acest tip de creativitate și chiar o fac o sursă de venit de bază.


Opinii: 151