» » Idei pentru decorarea unui ghiveci cu flori vechi

Idei pentru decorarea unui ghiveci cu flori vechi

decorarea ghiveciului de floriPlantele de interior sunt o parte integrantă a interiorului fiecărei case. Pentru a vă concentra asupra plantelor, trebuie să alegeți un ghiveci de flori frumos pentru ele. Puteți face acest lucru singur din materiale de fier vechi.

Dacă aveți deja un recipient pentru flori, îl puteți decora. Atunci ghiveciul cu flori din modă va deveni din nou un decor al camerei tale. Există multe idei pentru decorarea ghivecilor de flori vechi:

  • poți face frumos vase pentru o oală cu flori din țesătură de dantelă;
  • decorați oala cu modele din tuburile de ziar;
  • lipici întreaga suprafață a oalei cu pietricele sau cochile de fistic și acoperă-l cu vopsea aurie.

În orice caz, veți ajunge cu un frumos ghiveci de flori neobișnuit, care poate fi folosit pentru plante în aer liber sau flori de interior..

Ghivece de flori din țesătură de dantelă

Pentru a face o ghivece de flori, trebuie să pregătiți un mortar de ciment. Un material textil vechi, cum ar fi tul, este cufundat într-o soluție pregătită. Apoi este așezat pe o găleată întoarsă cu susul în jos..

Acoperiți găleata cu o pungă de plastic pentru a nu se lipi de chit. Apoi așezați cârpa pe pungă.

Tul este ușor îndreptat pentru a crea pliuri și cute frumoase în țesătură. Tulul impregnat cu mortar de ciment este lăsat să se întărească cel puțin 24 de ore.

Ghivecele înghețate sunt întoarse într-o zi. Galeata este scoasa din tesatura. Mașinăria de ciment este acoperită cu vopsea. După uscare, puteți pune un ghiveci de flori în el.

O astfel de oale pot fi realizate în dimensiuni diferite. Utilizare pentru recipiente de bază de diferite dimensiuni și înălțimi.

Decorați vasul cu coji de fistic

Pentru cei cărora le plac fisticul sau nucile, puteți decora ghiveciul cu flori de coajă. Puteți decora un vas de plastic sau un recipient pentru flori din lut.

Puteți utiliza cuie lichide clare pentru a fixa coaja de suprafața vasului. Există două tipuri de lipici de montare: alchid și acrilic.

Este mai bine să folosiți adeziv acrilic pentru lucrul cu un ghiveci de flori, deoarece este aproape inodor. Adezivul alchidic asigură o legătură puternică cu suprafața de lucru, dar are un miros neplăcut.

Învelișul este lipit pe întreaga suprafață exterioară a oalei. Apoi este acoperit cu vopsea aurie.

Folosiți vopsea spray pentru a acoperi rapid și uniform întreaga suprafață a vasului.


Opinii: 163