» » Produse utile de casă pentru o reședință de vară și o grădină cu propriile mâini

Produse utile de casă pentru o reședință de vară și o grădină cu propriile mâini

Produsele de casă DIY pentru o reședință de vară și o grădină cu propriile mâini nu numai că completează perfect complotul personal, dar contribuie și la economisirea unei sume decente în acest sens. Astăzi, există multe adaptări utile pentru grădină care simplifică viața de zi cu zi. De obicei, o cantitate mare de lucruri și materiale inutile pe care oamenii nu le folosesc în apartamentele lor sunt colectate la dacha. este nevoie de mult spațiu. Orice rezident de vară are ocazia, transformând imaginația, de a face obiecte simple de casă.

Unelte de gradina

Atunci când vizitează magazine de hardware, mulți cumpărători constată că calitatea uneltelor de grădină nu se potrivește cu valoarea lor. Chiar și o lopată scumpă și de înaltă calitate este foarte ușor de deteriorat. Una dintre opțiuni este realizarea personală a unui fel de instrument de cabană de vară care poate înlocui perfect lopata obișnuită cu baionetă. de exemplu, un săpător de grădină, care nu numai că este foarte ușor de fabricat, dar și convenabil de utilizat. Dacă comparăm o lopată obișnuită și acest instrument de căsuță de vară, se poate remarca faptul că acesta este mult mai ușor să sape pământul și nu exercită sarcini puternice pe coloana vertebrală a omului..

Sapă de casă

Sapă de casă

Pentru a face un digger pentru o grădină cu propriile mâini, aveți nevoie de acele obiecte care adesea stau și adună praf în țară. Trebuie avut:

  • tabla metalica cu grosimea de 2 mm-
  • conducta metalica cu diametrul de 0,5 inci-
  • 2 șuruburi și 2 piulițe-
  • 2 șaibe pentru gravor pentru șuruburi și 2 ore de timp liber.

Trebuie să tăiați foaia de metal în 7 bucăți, similar cu mize. Adică ar trebui să obțineți o miză, largă pe o parte și care să fie ascuțită în cealaltă. Apoi, se ia o țeavă lungă de 43 cm, pe ea se măsoară 5 mm de margine. Următoarele semne sunt făcute la fiecare 6 cm. Pe partea cealaltă a conductei, ar trebui să existe încă 5 mm, care ar trebui, de asemenea, să fie marcate. Folosind un disc de măcinare pe un polizor, trebuie să faceți tăieri în locurile marcate până la mijlocul conductei.

Mizile tăiate sunt luate (vor acționa ca picioare), introduse în canelurile tăiate în țeavă și sudate. Apoi, conductele rămase sunt sudate într-un mâner în formă de U și fixate cu șuruburi pe piesa de prelucrat. Asta e tot, diggerul este gata de utilizare.

Decor de grădină

Nu uitați de oportunitatea de a deveni un designer al propriei dvs. grădini din țară. La urma urmei, puteți face nu numai unelte de cabană de vară, ci și multe altele. Și pentru a adăuga zest la o casă de țară, puteți pune o frumoasă și originală cale de grădină din piatră. O astfel de cale nu numai că îi va încânta pe proprietarii săi, dar va deveni și cea mai recentă tendință, foarte populară în rândul locuitorilor din vară. Pentru o potecă de piatră, veți avea nevoie de:

  • piatra cu care este așezată calea-
  • nisip-
  • pietriș și placă grosime de 25-30 mm.

Lucrările ar trebui să înceapă cu o măsurare preliminară a distanței viitoarei piste. Pentru aceasta, patru ciocane sunt ciocanite, care sunt conectate în perechi cu o funie de ghidare. După, este necesar să îndepărtați stratul superior al solului sau, cu alte cuvinte, săpați un șanț. În timp ce lucrați cu o lopată, nu trebuie să uitați de nivelul șanțului, deoarece este mai bine să-l faceți chiar în profunzime. Acest lucru va ajuta nu numai să folosească corect și economic materialele de construcție, ci și să simplifice lucrările ulterioare. Panourile trebuie să fie instalate de-a lungul marginilor șanțului, ele vor acționa ca niște plăci în care sunt așezate nisip și pietre.

În primul rând, pietrișul trebuie turnat în fundul depresiunii. Nu va îndeplini doar o funcție de absorbție a șocurilor, dar va oferi și un ajutor de neînlocuit în drenarea apelor subterane. În continuare, pietrișul este acoperit cu nisip, care ar trebui să fie umezit în prealabil - astfel încât se va culca mai dens. Cel mai bine este să faceți o pernă de nisip cu o grosime de 10 cm, iar după aceea, trebuie să nivelați suprafața terasamentului cu o placă. Doar atunci pot fi puse pietre sau pavaj. Este necesar să se calculeze în avans grosimea pistei viitoare, astfel încât să nu fie necesar să tăiați din nou piatra.

Capcane de tantari

Invenția nu luptă împotriva țânțarilor, ci împotriva larvelor lor. Este suspendat de crengile copacilor. Țânțarii depun urmași în acest dispozitiv, ceea ce împiedică țânțarii să-l părăsească. Pentru o luptă mai eficientă împotriva lovitorilor de sânge, deoarece multe dintre aceste capcane ar trebui făcute. Dar chiar și utilizarea acestui gadget nu poate oferi protecție 100% împotriva mușcăturilor de țânțar..

Una dintre cele mai simple modalități este de a utiliza o sticlă obișnuită de plastic ca o capcană. Este necesar să tăiați partea superioară cu un gât și să o introduceți în partea inferioară, astfel încât gâtul să nu atingă partea inferioară. În continuare, ar trebui să pregătiți o soluție specială care să atragă țânțarii. Acest lucru va necesita 15 g de drojdie, 45 g de zahăr și apă caldă. Toate cele 3 componente trebuie amestecate și soluția rezultată este turnată în capcană. Apoi, sticla trebuie să se întunece. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza o cârpă închisă sau hârtie groasă. Această capcană este capabilă să atragă nu numai țânțarii, ci și gandacii. Prin urmare, proprietarii casei din sat au posibilitatea de a o folosi în camerele lor de locuit..

Acestea au fost doar 3 dintre cele mai interesante și ușor de fabricat dispozitive pentru căsuțe și grădini de vară. Nu uitați că o persoană poate crea ceva mai util și unic din mijloace improvizate, trebuie doar să dați libertate imaginației voastre.


Opinii: 165