» » Hai să ne mulțumim cu iubita pisică și să-i facem un hamac pentru o baterie

Hai să ne mulțumim cu iubita pisică și să-i facem un hamac pentru o baterie

hamac pentru pisici cu baterieAnimalele de companie pufoase și nu atât de mult le place să joace farse și să se relaxeze pe patul proprietarilor, precum și în garderoba lor. De ce să nu faceți un hamac de pisică de lux cu baterie? Un astfel de colț retras îi va atrage imediat atenția. Când există viscol și îngheț în afara ferestrei, pervazul și caloriferul vor deveni habitatele preferate ale animalelor de companie. Citit, cum să faci un padoc pentru un câine

?

De ce este nevoie?

familia sfinxului se bascăÎnainte de a face un design atât de simplu, ar trebui să aflați de ce acest lucru este atât de necesar pentru animale. Dacă le analizezi comportamentul, ei caută deseori locuri confortabile. Poate fi o pernă, un coș de rufe sau un dulap, dar nu într-un sac de dormit special confecționat. Și să-ți obișnuiești preferatele „independente” în acel loc nu este o sarcină ușoară. Ei sunt mereu în căutare de locuințe moi și calde, alegând ceea ce este confortabil pentru ei și nu pentru proprietari..

În această privință, hamacul pentru pisici va fi o adevărată invenție, deoarece:

 • confecționat din material plăcut;
 • repetă poza unui animal adormit (cel mai adesea este o minge);
 • se montează lângă o sursă de căldură.

Pe acest teritoriu, animalul de companie nu va fi deranjat de copii sau câini. Un somn calm și pașnic este asigurat pentru el. Acum este important să vă familiarizați cu unele dintre soiurile unor astfel de loji neobișnuite..

Opțiuni de hamac de casă

locul preferat al pisiciiCu o astfel de structură suspendată, puteți economisi suficient spațiu într-un apartament mic. Atunci când intenționați să faceți un hamac pentru o pisică cu propriile mâini, este important să țineți cont de dimensiunile acesteia. Pentru pisicile castrate, un astfel de pat nu este o idee foarte bună, pentru că sunt prea mari. Printre altele, rookery-ul trebuie să fie demontabil pentru a putea fi curățat.

Medicii veterinari recomandă să facă astfel de facilități doar pisicilor sănătoase. Încălzirea regulată provoacă dezvoltarea cancerului și a altor boli și, de asemenea, reduce imunitatea. De asemenea, haina devine uscată și se poate crăpa.

Există aproximativ o sută de variante ale acestui produs. Pentru construcția sa, se folosesc cele mai simple și disponibile articole. Iată câteva modalități ușoare, cum să faci un hamac pentru o pisică cu propriile mâini și, în același timp, evitați cheltuielile inutile.

Hamac pentru o pisică din umerase și țesături

hamac din umerase și țesăturăPentru a face un astfel de rookery pentru un prieten mustachioed, trebuie să decideți cu privire la locație. Poate fi atașat fie sub masă, fie sub un scaun. Dacă caloriferul are un design vechi, atunci va funcționa și el. Procesul de fabricație este următorul:

 1. Cuierurile din lemn masiv sunt selectate astfel încât să poată suporta greutatea animalului de companie. În acest caz, baza cârligului metalic ar trebui să se rotească.
 2. Găsiți o fâșie dreptunghiulară de țesătură din terry sau fleece. Lățimea depinde de dimensiunea cuierului.
 3. Îndoiți țesătura pe umeraș și cusurați în această poziție. O alternativă la aceasta ar putea fi bucle multiple.
 4. Cârligele se angajează cu barele transversale de sub masă. Mai mult, puteți atașa un hamac pentru pisici la baterii. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți o bară mică și să o filați prin partea de jos pentru a fixa umerașele pe ea..

pisoi în hamacDesigur, partea de jos a șezlongului poate ajunge pe podea, așa că această opțiune este potrivită pentru rase în miniatură sau copii mici. Dar aceasta nu este o problemă pentru mustachiul cu un personaj jucăuș..

Modele cu structură de sârmă

model robust de ramă de hamacPrimul pas este pregătirea cadrului de dimensiunea dorită. Ca standard, ar trebui să fie dreptunghiulară, deși modelele exclusive sunt realizate sub formă de oval sau cerc. Depinde mult de capacitățile proprietarului. Va putea el să găsească o astfel de piesă sau să îndoaie tijă (sârmă) în acest fel. Alegând dimensiunile bancii, maestrul pornește de la:

 • greutatea și mărimea pisicii;
 • parametrii radiatorului;
 • înălțimea dorită a obiectului.

cadru hamac ovalPuteți achiziționa cadre gata făcute. Dacă nu sunt acolo, atunci tijele metalice trebuie să fie îndoite. Colțurile sunt fixate cu genunchi speciali sau sârmă bine strânsă. În acest caz, marginea trebuie ascunsă pentru ca animalul să nu fie rănit.. cadru hamacLățimea cârligelor de fixare a hamacului pentru radiatorul pisicii trebuie să se potrivească cu grosimea obiectului de încălzire. Pot fi pătrate sau rotunjite. În plus, este nevoie de o ofertă bună. Drept urmare, șezlongul nu va zbura dacă animalul de companie se va aprinde..

Interiorul bucătăriei va fi un ghid excelent pentru alegerea culorii și texturii materialului. Țesătura poate fi în ton cu perdelele, tapetul sau mobilierul. Culorile prea contrastante pot strica întregul design..

Structuri din lemn

hamac din lemnUnii proprietari de roci de lux preferă șezlongurile voluminoase. Ei cred că pizda adorabilă are nevoie de spațiu pentru procedurile ei de baie și relaxare. Pentru a realiza un astfel de colț agățat, maestrul are nevoie de următoarele:

 1. Două scânduri: suport din lemn și spate. Se pot folosi și alte materiale, dar ar trebui să fie ușoare și fiabile.
 2. Coaseți o pungă (dimensiunea plăcii) dintr-o țesătură plăcută. Puneți cu grijă în ea o spumă de iarnă sintetică și puneți-o pe un cadru de lemn. Marginea trebuie reparată.
 3. Folosiți lanț, tije sau sârmă ca elemente de fixare. Aceste piese sunt fixate pe spate sau pe bază folosind șuruburi autoproșuitoare și alte dispozitive..

hamac din lemn pe un lanțPuteți cumpăra, de asemenea, o conductă sanitară cu diametru mare. Înveliți-l cu un strat de blană pe ambele părți (extern și intern). hamac confortabil pentru o pisicăAtașați tije de-a lungul jantelor țevii și închideți-le cu inserții de blană.

Trebuie să fii deosebit de atent la dimensiunea rookery-ului. Nu trebuie să acopere întregul calorifer. Acest lucru va împiedica căldura să intre în cameră..

Este destul de rar să practici folosirea unui hamac de pisică pe fereastră. Este susținut de ventuze puternice. hamac de pisică cu ventuzePentru a-l crea, ar trebui să găsiți două suporturi pe cablurile metalice care sunt atașate la rookery. Apoi, faceți un cadru din țevi și coaseți o acoperire din țesătură. Înșurubați celelalte două ventuze la găurile de pe ea. Fixează dispozitivul la fereastră. Deci, un pisoi sofisticat va putea urmări ce se întâmplă pe stradă..pisica cu pisoi într-un hamac

Câteva sfaturi simple care vă ajută să construiți un hamac la modă cu baterie pentru pisica dvs., oferindu-i astfel un loc de odihnă adecvat..


Opinii: 82