» » Placi de gradina diy

Placi de gradina diy

Există aproape mulți locuitori de vară absolut pragmatici care își tratează site-ul doar ca o sursă de prospețime legume și fruct. În afara orașului, ne odihnim, se manifestă acolo creativitatea noastră și nevoia de a face lumea din jurul nostru mai frumoasă. Și deseori există rivalitate, dorința de a-ți decora site-ul mai bine, mai original decât vecinii, prietenii sau rudele.

Placi originale lucrate manual
Placi originale lucrate manual

Oferim ideea de auto-producție gresie pentru decorarea unui complot sau cabane de vară piese. Nu este dificil să faci un astfel de decor, dar cu siguranță va atrage atenția oricărui oaspete al casei tale de vară..

Pentru fabricare, aveți nevoie de ciment, nisip, apă, polietilenă subțire și frunze texturate. Cele mari, de exemplu, din dovleac, rubarbă, brusture, puteți lua mai multe mici.

Tot ceea ce ai nevoie pentru a face gresie
Tot ceea ce ai nevoie pentru a face gresie

Pregătim un loc de muncă, poate fi o masă sau o placă largă. Acoperiți cu polietilenă și așezați foaia cu fața în jos deasupra. 

Vom pregăti un loc de muncă și o foaie adecvată
Vom pregăti un loc de muncă și o foaie adecvată

Apoi acoperiți foaia deasupra subţire polietilenă, astfel încât venele să apară pe plăci cât mai clar posibil. Amestecăm mortarul de ciment cu nisipul și apa în proporția indicată pe ambalajul de ciment. Este important să nu exagerați cu apă, altfel finisat ţiglă se va sfărâma.

Întindem soluția, apăsând ușor în jos, astfel încât venele să pară bine. Puteți lipi la o formă de țiglă selectată (cerc sau oval), dar este mai interesant să repetați conturul foii. 

Întindem soluția pe o foaie
Întindem soluția pe o foaie

După o zi, piesa de prelucrat poate fi întoarsă și foaia eliminată, apoi uscată în cele din urmă gresie in umbra. Trebuie menționat că nu este necesar să acoperiți foaia cu polietilenă înainte de a pune soluția. Cu toate acestea, fără aceasta, s-ar putea să vă confruntați cu necesitatea de a curăța lama frunzelor de finisat gresie, ceea ce nu este întotdeauna ușor și rapid.

După o zi, scoateți foaia și îndepărtați polietilena
După o zi, scoateți foaia și îndepărtați polietilena

Tigla este gata! Îl poți folosi decorare complot și dacă, de exemplu, să se stabilească pe ea mușchi, atunci va părea vechi. Sau aplicați gresie după cum intenționați și faceți pas urmări, dar apoi grosimea fiecărui element trebuie să fie de cel puțin 3 cm.

Puteți vedea în detaliu întregul proces de realizare a plăcilor originale cu propriile mâini, urmărind videoclipul autorului nostru permanent Alena (Letonia).

Site-ul nostru conține informații interesante și utile pe acest subiect. Meșterii își împărtășesc experiența de fabricație gresie și pavaj. Ați putea fi interesat de următoarele publicații:

  • Idee pentru potecile din grădină
  • Aruncăm plăci de pavaj cu propriile noastre mâini
  • Note ale unui bâlbâit vechi. Piatră, dale pentru pavaj și masă vibrantă

Vă interesează ideea unei astfel de abordări creative pentru a vă face propriile plăci de grădină? urmări? Împărtășește-ți gândurile și experiențele cu noi!


Opinii: 142