» » Cum facem o cutie poștală cu propriile noastre mâini

Cum facem o cutie poștală cu propriile noastre mâini

Există multe opțiuni pentru a face o cutie din materiale de fier vechi. Ele diferă ca formă și design, precum și materialul folosit pentru construcția lor și prețul. Multe modele pot fi create cu ușurință cu propriile mâini, folosind materiale destul de ieftine. Unele sunt concepute cu abilități specifice care necesită efort și costuri extraordinare.

Ce tipuri există?

În momentul alegerii unui design, în primul rând, ar trebui să acordați o atenție deosebită stilului general al casei, capacității estimate, precum și locației cutiei. Este foarte important ca proprietarii să decidă inițial dacă va fi folosit numai în scopul prevăzut sau dacă va trebui să îndeplinească funcții decorative suplimentare.

Stilul de execuție al produsului poate fi foarte divers. Cele mai frecvente tipuri sunt:

 • standard sau tradițional-
 • Engleză-
 • american-
 • original.

Cutiile poștale tradiționale cu un slot special pentru plasarea scrisorilor, ziarelor și a altor corespondențe sunt cele mai frecvente în țările post-sovietice și pot fi create din orice material.

Astăzi, designurile tradiționale sunt din ce în ce mai decorate, oferindu-le astfel un aspect mai unic și mai interesant. Cutiile standard sunt instalate cel mai adesea pe porți sau garduri. Sunt foarte ușor de făcut și de utilizat în viitor..

Cutie poștală americană

Cutie poștală americană

De exemplu, o cutie poștală americană: toate sunt similare în structură, dar în ceea ce privește decorul, atunci fiecare dintre ele nu are niciun egal în acest sens..

Fiecare tip are un steag special care, atunci când este ridicat, informează despre prezența unei scrisori în ea, care trebuie trimisă cât mai curând posibil. Poștașii din America scot aceste scrisori și le trimit singuri. În țările post-sovietice, puteți lucra, de asemenea, în conformitate cu această schemă, dar pentru aceasta trebuie să fiți de acord în prealabil despre acest serviciu cu poștașul.

Astfel de structuri sunt instalate în principal pe un fel de suport separat din orice material: lemn, metal sau altul.

Versiunile tradiționale de cutii sunt mai spațioase decât cele americane. Pe baza acestui lucru, înainte de a decide să faceți o casetă de tip american, trebuie să știți exact cantitatea de corespondență primită..

În ceea ce privește căsuțele poștale engleze, acestea sunt prezentate sub forma unei anumite coloane din cărămidă sau orice alt material durabil. Este obișnuit să le instalați pe sol la doar câțiva metri de pragul casei sau de intrarea pe teritoriul site-ului dvs. În exterior, seamănă cu o casă mică, sunt foarte spațioase, iar puterea lor nu poate decât să surprindă.

Cutie poștală engleză

Cutie poștală engleză

Dacă vorbim despre tipurile originale, atunci includ toate modelele care au o soluție de design foarte interesantă și atractivă. Chiar și diverse obiecte de uz casnic pot fi utilizate astfel încât ochii să nu poată fi îndepărtați..

Pentru fabricarea unei cutii de orice tip și tip, puteți utiliza cărămidă, plastic, lemn, metal. Dacă faceți singur, atunci este mai bine să acordați preferință unei variații din lemn sau plastic, a căror construcție nu va dura mult timp. Dacă decideți să faceți o cutie din metal, atunci trebuie să recurgeți la unelte suplimentare, să aveți abilități de sudare.

Cele mai durabile și foarte fiabile cutii sunt considerate realizate pe bază de cărămidă sau metal, cu alte cuvinte - pentru presă, în stil englezesc.

Sfaturi de artizanat

O cutie poștală frumoasă, fiabilă și foarte durabilă, pe care o puteți face singură. Există câteva recomandări principale care sunt responsabile pentru calitatea produsului:

 1. Dacă produsul este realizat din lemn, fiecare element al viitoarei structuri este fixat cel mai bine cu colțuri speciale, ceea ce va conferi căsuța poștală o putere suplimentară, iar în caz de nevoie urgentă, va facilita implementarea lucrărilor de reparații..
 2. În cazul în care fanta destinată recepționării corespondenței este amplasată deasupra, trebuie făcută o vizieră de protecție specială, care să împiedice precipitațiile să intre în cutie.
 3. Pentru a prelua scrisori, ușa se face cel mai bine în partea de jos. Ar fi bine dacă toată partea inferioară a structurii ar fi înclinată..
 4. Dacă ușa pentru colectarea poștei este amplasată în partea din față a structurii, toate dimensiunile necesare trebuie calculate cu exactitate, precum și reglarea părților principale pentru a preveni formarea de goluri.
 5. Pentru ca nimeni să nu-și poată prelua corespondența în afară de tine, mai ales în timpul absenței tale, trebuie să instalezi o blocare.
 6. Pentru a împiedica tot felul de pliante publicitare și pliante să fie aruncate în căsuța poștală, instalați un dulap de lemn separat lângă acesta conceput pentru aceste informații.

Instrucțiuni pentru fabricarea unei cutii din lemn sau placaj

Pentru a face o cutie din lemn, va trebui să vă aprovizionați cu următoarele materiale:

 • foaie de lemn (furnir sau placaj) - 65 * 65 cm-
 • placaj 0,9 cm grosime - 65 * 43,5 cm-
 • cherestea de pin special - 100 * 0,75 * 0,5 cm-
 • bucla de pian special pregătită - 13 cm-
 • șmirghel pentru a netezi neregulile-
 • blocaj mortise-
 • șuruburi-
 • lipici de lemn-
 • silice coloidală-
 • Adeziv epoxidic cu două componente.

În primul rând, lemnul de pin existent va trebui să fie tăiat în 3 bucăți egale - 33 cm. Pe una dintre bare, va trebui să desenați 1 linii principale și 2 linii transversale, cu o distanță de 30 cm. Folosind o piesă, este desenată o linie curbă lină. Cu ajutorul unui ferăstrău se îndepărtează curba necesară și se curăță bine marginea. Astfel, celelalte 2 bare trebuie procesate..

Apoi, trebuie să fie lipite cu grijă. Placajul de 0,9 cm va trebui tăiat în bucăți.

Opțiune cutie poștală din lemn

8 foi de 32 * 16 cm sunt tăiate din placaj subțire sau furnir, după care toate piesele sunt lipite cu grijă. Este important să nu se formeze goluri la lipire..

Imediat ce lipiciul se usucă, capacul finit va trebui să fie șlefuit corespunzător și ajustat la dimensiunile dorite.

Pentru ca corespondența să fie plasată în căsuța poștală, va trebui decupată o deschidere specială pe peretele frontal folosind un ferăstrău. Va fi necesar să se facă deschiderea necesară pentru ușă.

După aceea, o balama de pian este tăiată pe întreaga lățime a ușii existente, după care este atașată la bază cu ajutorul șuruburilor.

În aceeași ușă, este necesar să se determine locul pentru înglobarea încuietorii, apoi se taie gaura cheii și se instalează.

Idei pentru cutii poștale

Idei pentru cutii poștale

După aceea, capacul este atașat deasupra. Apoi ușa este instalată și cutia finisată este șlefuită cu șmirghel.

Dacă există dorință, atunci structura poate fi decorată cu tot felul de culori sau doar deschisă cu lac.

O cutie de scrisori din lemn este foarte simplu de realizat. Principalul lucru este dorința și respectarea tuturor regulilor din procesul de fabricație.

Instrucțiuni pentru crearea unei căsuțe poștale originale

Foarte interesant și foarte neobișnuit pe site-ul dvs. vor arăta căsuțele poștale, cărora li s-a făcut o abordare individuală de design. O cutie poștală poate fi făcută în siguranță din lucruri inutile în gospodărie și din mijloacele la îndemână.

Deci, o cutie de scrisori fabricată dintr-o sticlă de plastic este perfectă pentru cei care primesc o cantitate mică de presă. Un plus uriaș este că crearea și instalarea sa nu vor necesita mult timp, bani și eforturi speciale..

O cutie de scrisori frumoasă poate proveni dintr-un ceas cu cuc vechi. Pentru a face acest lucru, va trebui doar să dezasamblați acest ceas și să atașați partea din față la o cutie obișnuită de lemn. Locul în care cucul a sărit odată, poștașii vor folosi pentru adăpostirea presei.

Dacă aveți o unitate veche de sistem inutilă de la un computer, atunci creați o cutie poștală din acesta. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să înfășurați toate părțile interioare ale unității de sistem și să-l așezați pe un fel de lemn sau un alt suport suficient de puternic..

Versiunea poștală poate fi construită în siguranță din carton, principalul lucru este că materialul este rezistent. La crearea unei astfel de structuri, este necesar să se țină cont de locația sa..

Metode de instalare

Majoritatea oamenilor sunt interesați să creeze căsuțe poștale tradiționale. Cele mai frecvente sunt următoarele metode de montare:

 1. Instalarea pe un gard. Pentru acest tip de instalare, trebuie să faceți mai întâi 2 tăieturi pe partea din spate a cutiei, prin care vor fi filetate clemele metalice necesare pentru fixare. Trebuie să aliniați prin strângerea clemelor.
 2. Instalarea pe orice suprafață dură. Foarte des puteți vedea că cutiile poștale sunt instalate pe porți metalice sau din lemn. Pentru a realiza o astfel de instalare, este necesar să pregătiți în avans un anumit număr de găuri nu numai pe panoul din spate al cutiei, ci și pe poartă. Produsul finit trebuie să fie fixat cu piulițe și șuruburi.
 3. Montare pe perete. Pentru a face acest lucru, ar trebui să faceți 2 găuri fiecare, atât pe produs în sine, cât și pe perete. Structura trebuie fixată pe dibluri.

Având o dorință mare și un anumit timp liber, fiecare proprietar poate face cu ușurință o cutie poștală cu propriile mâini, fără a apela la ajutorul profesioniștilor.


Opinii: 89