» » Piscină pe șase acri: 10 idei frumoase

Piscină pe șase acri: 10 idei frumoase

Făcând o băutură răcoritoare în apă într-o zi caldă de vară este o plăcere care nu este pe deplin. Dar dacă nu există niciun râu sau lac în apropiere de sit? Instalați un bazin, desigur. Cea mai ușoară opțiune este "rezervor" gonflabil - bun pentru toată lumea, cu excepția aspectului. Am adunat 10 idei alternative care nu vor oferi doar răcoare, ci vor și decora o zonă mică.

Continuarea terasei

De regulă, pentru a organiza o piscină cu drepturi depline, trebuie să săpați jumătate din site. Pentru a reduce munca, recipientul poate să nu fie îngropat: de exemplu, puneți vasul lângă terasa casei și revelați-l. Principalul lucru este că piscina este într-o zonă bine luminată iar razele soarelui puteau încălzi apa pe tot parcursul zilei.

Baia de pe Nikolina Gora
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: MART

Un rezervor natural

Designul unei piscine naturale poate fi orice - totul depinde de imaginație, dar recepția se bazează întotdeauna evitarea substanțelor chimice. Secțiunea de graniță a bazinului, numită zonă de regenerare, este plantată cu plante și acoperită cu pietriș - funcționează ca un filtru natural. Costul organizării bazin natural este destul de comparabil cu costul instalării unui model obișnuit, dar pielea și părul nu se deteriorează, chiar dacă înoți toată ziua.

Piscină naturală lângă pădure
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: Genus Loci Peisaje ecologice Inc.

Paradisul verde

Pentru decorul zonei piscinei potrivit plantele târâtoare si mic arbuști. Frunzișul va cădea în mod constant din copaci înalți în apă - un fleac, dar neplăcut. O altă opțiune este să o puneți lângă piscină plante în ghivece: sunt ușor de așezat pentru a nu se stropi cu apă clorată și le poartă sub acoperiș pentru iarnă.

Zona piscinei
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: FK Design interior

Forme complexe

Dacă pe site este foarte puțin spațiu sau teren dificil, alegeți formă non-standard a piscinei. În natură, nu există linii perfect drepte - lăsați piscina să se „adapteze” geometriei sitului. Este adevărat, această tehnică are un dezavantaj semnificativ: cu cât forma piscinei este mai complexă, cu atât va costa mai mult fabricarea și instalarea.

Istoria
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: Case Lendry

Încadrat de un copac

Cel mai bun prieten al unei piscine de la cabana de vară este placarea din lemn care se îmbină perfect cu mediul rural. Dacă bazinul - de exemplu, unul compozit - este încastrat, puteți construi părți din scândură. Principalul lucru este să nu uitați acoperiți-le cu lac rezistent la umiditate, astfel încât lemnul să nu fie în afara ordinului în sezonul următor.

Lacul Toluca
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: Vestul pierdut

Suprafață netedă transparentă

Piscine cu pereți de sticlă confecționat din acril - este un material ușor și rezistent, care transmite bine lumina, astfel încât la soare, apa va juca toată strălucirea. Pentru a economisi bani, un singur perete poate fi realizat din sticlă, iar restul poate fi „îmbrăcat” în beton sau furniruit în exterior. Aquilas poate fi îndoit pentru a crea mai mult decât doar o piscină dreptunghiulară.

Williamstown
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: Enkipools

Baie în aer liber

Dacă nici nu ești dispus să te sacrifici paturi de flori, nici paturi, nici terasă pentru relaxare, aruncați o privire mai atentă asupra ideii de organizare bazin în miniatură, care seamănă cu o baie. Desigur, nu puteți aranja un înot de campion aici, dar pe vreme caldă este destul de posibil să vă reîmprospătați.

Palo Alto Green Point
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: Cathy Schwabe Architecture

Modelul cu rama de fir

Aproape un analog al unui bazin gonflabil în ceea ce privește dimensiunea și mobilitatea. Pentru instalare, nu trebuie să pregătiți în mod special terenul, iar odată cu sfârșitul sezonului de înot, piscina cu cadru poate fi pur și simplu dezasamblată. Apropo, astfel de modele sunt rezistente la îngheț - vor face apel la cei care intenționează se întăresc iarna.

Reînnoirea misiunii
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: Michael Glassman & Asociați


Condiții de seră

Bazinul compozit este uneori acoperit cu o specială cupola din plastic, asemănându-se în aparență seră. Acesta nu numai că vă permite să extindeți sezonul de înot până în toamnă, dar protejează piscina împotriva pagubelor din timpul iernii.

Piscina compozita in SNT
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: „Pool Street”


Stil spa

Jacuzzi, mini scufundare, picătură sau fântână - poate fi organizată chiar și o mică piscină vacanta frumoasa. Și pentru a separa „piscina de padoc” de spațiul principal, astfel încât nu numai adulții, ci și copiii să poată înota fericiți și în siguranță.

Un design unic pentru piscină pentru un spațiu mic
Fotografie de pe site-ul Houzz.ru, autor: Piscină și spa spa

După cum vedeți, chiar și dimensiunea modestă a site-ului nu este un motiv pentru a vă nega plăcerea de a echipa o zonă de agrement cu o piscină. Dacă zona din teritoriu nu te limitează, poți să te descurci la afaceri pe scară largă. Poate că selecțiile noastre vă vor inspira și idei proaspete:

  • 11 dintre cele mai bune bazine infinite din lume
  • 20 de piscine renumite
  • 10 cele mai frumoase bazine din lume 

Opinii: 108