» » Pistol cu ​​clei din china - un cric de toate meseriile

Pistol cu ​​clei din china - un cric de toate meseriile

pistol de lipici din ChinaArtizanală este cea mai plătită muncă. Pentru a crea meșteșuguri originale sau suveniruri exclusive, maestrul va avea nevoie de un pistol cu ​​lipici din China. Acest dispozitiv oferă un mediu confortabil pentru „cooperare” cu un adeziv încălzit. Datorită unității, degetele utilizatorului și suprafața de lucru vor rămâne curate și, cel mai important, nevătămate.

Fiecare parte a articolului trebuie degresată cu alcool înainte de lipire. Dacă trebuie să lucrați cu materiale dure, atunci trebuie să fie supuse presei timp de câteva ore..

Practicitatea unui pistol cu ​​lipici

aparat practicInstrumentul funcționează de la rețeaua electrică (220 V). Întrucât dopul este de dimensiuni non-standard, un adaptor special este inclus cu produsul. Vânzătorii cu Aliexpress oferă mai multe modele de un astfel de pistol.pistol de lipici de diferite puteri Ele diferă în ceea ce privește potențialul de putere (W):

  • treizeci;
  • o sută;
  • 40-150
  • 80;
  • 60-100.

Fiecare dintre ele este capabil să încălzească lipiciul până la 220 ° C. Ca urmare a unei astfel de încălziri, substanța se scurge într-un strat uniform și fără buline.. duza și piciorul pistolului de lipiciDuza pistolului de lipici din China este conică și confecționată din metal. Lângă ea există un stand special. La coborâre, masa vâscoasă nu înfundă gaura.

Pentru încălzirea lipiciului este nevoie de aproximativ 3-7 minute. Producătorii recomandă utilizarea unui diametru individual al tijei pentru un anumit tip de dispozitiv: în unele cazuri, 7 mm este potrivit, iar în altele - 11 mm.

încălzirea lipiciuluiPentru comoditate, un comutator este integrat în partea de jos a mânerului. Unele modele sunt echipate cu un comutator de comutare. Arcul roșu din jurul său arată consumul de energie, iar cel negru arată temperatura. Sub acesta se află un indicator. În momentul pornirii se aprinde, iar când dispozitivul este gata de utilizare, acesta se stinge.

Alte caracteristici

duza cu diametre diferiteCu ajutorul unui accesoriu unic, este ușor să lipici atât materiale sintetice, cât și materiale naturale. Substanța se stabilește în linie dreaptă, asigurând astfel o îmbinare perfectă. Mulți oameni o folosesc pentru:

  • conectați elemente decorative;
  • materiale de construcție pentru lipit;
  • completați golurile care se formează în timpul lucrărilor de finisare;
  • lipici din piele, hârtie, carton sau material.

aplicare pistol de lipiciMânerul de prindere este de câțiva centimetri pentru o prindere confortabilă. Pe partea din spate se află o tastă încorporată, care poate fi apăsată cu 2-3 degete.

Pentru introducerea tijei este necesară forța. Ar trebui să fie bine înșurubat până când se oprește. Trebuie amintit că lipiciul se întărește numai după 2-3 minute, după aplicare.

Un astfel de pistol practic de adeziv din China poate fi comandat pe Aliexpress.. pistol de lipici pe AliexpressUn dispozitiv universal costă de la 485 la 1000 de ruble (prețul depinde de putere). pistol de lipici onlineMagazinele de scule de marcă solicită de la 1.400 de ruble. pentru un produs ale cărui caracteristici sunt inferioare omologului său chinez.


Opinii: 171