» » Minuni pe pervaz

Minuni pe pervaz

Nu mă pot lăuda cu realizările mele în detrimentul grădinii mele de acasă. Ca mulți, am cultivat ceapă pentru plante și chiar usturoi pentru plante. Știam că pasionații reușesc să crească roșii, castraveți și ardei pe pervaz, dar era destul de sceptic în privința asta. Iar descurajatorul a fost...

Fotografia nu este a mea, dar a mea este foarte asemănătoare în toate

Și așa a fost:

Fotografia nu este a mea, dar cât de bine este!

În toamna anului 2016, la webinarul despre un stil de viață sănătos, a apărut un subiect despre răsaduri și beneficiile acestora. Și apoi acest subiect a trecut fără probleme la mini verzi.

Iată o opțiune
Iată o opțiune

Asa de
Asa de

Și rezultatul
Și rezultatul

Mai bine
Mai bine

Și, de asemenea, astfel de informații pentru gândire:

Și nimic nu va adăuga
Și nimic de adăugat

Și au fost și câteva informații foarte utile:

Mini verzi care pot fi cultivate pe un pervaz sau balcon
Mini verzi care pot fi cultivate pe un pervaz sau balcon

Am vizionat multe alte videoclipuri pe Internet și am decis să încerc. Am găsit tot ce am avut și am plantat crește de apă, in, floarea-soarelui, muștar și ridiche shrovetide. Spre surprinderea mea, totul a decurs bine! Dar cel mai mult mi-a plăcut ridichea Shrovetide.

Ridichea de ulei
Ridichea de ulei

Apoi am plantat din ce în ce mai mult...

Inca
Inca

Cineva a decis să încerce fără mine))
Cineva a decis să încerce fără mine))

Am făcut cocktail-uri din mini verzi și am adăugat în salate și am încercat doar. Când mi-am tratat rudele și prietenii cu ridiche Shrovetide, nimeni nu a ghicit ce fel de verzi este. Varza ei este foarte minunată și recomand cu siguranță tuturor celor care nu doresc să crească ridichi, dar doresc cu adevărat să-i simtă gustul. Gustul este minunat, iar impresia este că gustul de ridichi!

Am citit toate materialele pentru această lecție și am fost chiar puțin surprins de faptul că astfel de rezultate pot fi obținute pur și simplu pe pervaz. În general, m-am „tras” cu această idee și chiar și lucrătorii de șapte zile „au turnat ulei pe foc” cu succesele lor. În general - REZOLVAT, rămâne doar de acord cu pisica ta)).


Opinii: 139