» » Cum să faci un iaz cu propriile mâini (video)

Cum să faci un iaz cu propriile mâini (video)

Cum să faci un iaz în țara videoUn iaz de casă din țară este dorința multor proprietari de căsuțe de vară și case de țară. Cât de independent faceți un iaz în țară?

Realizarea acestui vis este reală - trebuie să alegeți locul potrivit, să cumpărați toate materialele și instrumentele necesare pentru acest lucru și, de asemenea, să arătați puțină creativitate și imaginație..

Instrucțiuni detaliate despre amenajarea unui mic iaz cu o fântână sunt prezentate în acest videoclip. Aici veți afla despre etapele necesare de lucru, materiale și instrumente, precum și despre subtilitățile și nuanțele acestui proces..

Proiectarea iazului depinde de dorințele și capacitățile dvs. financiare, forma și dimensiunea rezervorului sunt determinate de dimensiunile întregii curte, iar adâncimea acestuia ar trebui să fie de cel puțin o jumătate de metru fără pește și mai mult de un metru dacă plantele cresc și peștele înoată în rezervor.

Pentru a menține un mediu sănătos într-un iaz de căsuță de vară, este necesar să se automatizeze - instalați o pompă și filtre, dispozitive de încălzire a apei, aerare și monitorizarea temperaturii apei.

Un rezervor artificial poate deveni într-adevăr un punct de reper al cabanei de vară și al parcelei personale, va sublinia selectivitatea și gustul proprietarilor, iar acest lucru nu va necesita mult efort și cheltuieli! Principalul lucru este efortul, dorința și munca!

Cum să faci un iaz în țară (video)


Opinii: 58