» » La grădină, ca o vacanță

La grădină, ca o vacanță

Bună ziua tuturor! Vreau să vă spun nu despre mine, ci despre aproapele meu. Consideră că ea este cea care participă la competiția ta, eu scriu doar despre ea, pentru că Alfina Murtazina, așa cum spune ea însăși, nu are timp să scrie, grija de grădină ocupă tot timpul..
Văzând fotografii cu paturile ei, veți înțelege că, de fapt, a fost investită o muncă titanică. Grădina este rustică, mare, recolta de la ea este excelentă.

Mă duc în grădina Alfinei ca excursie, învăț din multe subtilități ale ei: cum să aleg materialul pentru semințe, cum să păstrez semințele, cum să crești răsaduri și să le plantezi pe paturi în timp. Alfina este fericită să-și împărtășească secretele cu privire la creșterea unei mari varietăți de culturi, are o experiență minunată, este grădinar cu 30 de ani de experiență.

Mai devreme, spune Alfina, am cumpărat semințe oriunde trebuia și am încercat să aleg ce este mai ieftin, atunci (când buruienile au încolțit de câteva ori în loc de morcovi sau ridichi) mi-am dat seama că nu trebuie decât să cumperi semințe de la companii care s-au stabilit ca parteneri cinstiți.

Unul dintre ei este ONG-ul Sady Rossii. Semințele lor sunt o recoltă garantată. Asta a dat vecinul meu în Grădina Rusiei. Și dintr-un motiv întemeiat: uitați-vă la fotografii. Tot ce este cultivat în paturile Alfinei a încolțit din semințele pe care le-a cumpărat în magazinele de brand ale ONG-ului tău.

Astfel de paturi fructuoase de Alfina Murtazina sunt plăcute pentru ochi

Ceapă excelentă, de calitate - Stuttgartenriesen

Înclinați unu la unu

În ceea ce privește selecția, ca soldații în paradă

Varza crocanta delicioasa

Nu toate capetele de varză sunt încă legate, ele așteaptă ploaie ... Și pământul așteaptă...

Grădină de castraveți

Totul este în grădina Alfinei: castraveți, roșii, morcovi, sfeclă pe fundal, cartofi, mărar înalt și chiar o bancă pentru odihnă

Seturi de ceapă

Pentru anul viitor, Alfina are deja propriul set - un bun, mare

Seminte de ceapa Chernushka

Și ceapa neagră va fi a ta. Alfina a crescut aceste semințe din becurile preferate ale lui Stuttgartenriesen.

Vino să vizitezi Alfina Murtazina, grădina ei ar trebui să fie afișată la TV! Cât de mult efort, muncă, pricepere și sârguință au fost investiți în paturile ei productive!


Opinii: 87