» » Incalzire infrarosii

Incalzire infrarosii

Fiecare cumpărător se străduiește să achiziționeze un încălzitor de calitate, economic, eficient, sigur și durabil. Acestea sunt încălzitoare cu infraroșu, a căror evaluare vă va permite să alegeți modelul potrivit.

Încălzitoarele cu infraroșu sunt clasificate în funcție de elementul care emite căldura, care este:

  • Tub cuarț.
  • Deschide spirală.
  • Element de încălzire.
  • Elemente de încălzire cu carbon.
  • Placă termoizolantă.

Piața modernă de aparate pentru încălzirea unei case sau a unei reședințe de vară este saturată de o gamă largă de produse. Producătorii nu s-au săturat să dezvolte și să introducă produse noi care îmbunătățesc funcționalitatea încălzitoarelor. OZN-ul este lider în acest segment. Acest producător ocupă prima linie din punct de vedere al încălzitorilor.

TOP 10 încălzitoare cu infraroșu

Evaluarea încălzitorilor cu infraroșu este compilată pe baza unor statistici complexe în domeniul popularității unui anumit model în rândul cumpărătorilor. Deja la începutul acestui an, încălzitoarele OZN își cresc rapid ratingurile, ajungând în topul TOP 10.

Deci, TOP 10 încălzitoare cu infraroșu:

Locul al zecelea este ocupat de OZN Alf Alf 3000. Puterea acestui lucru încălzitor de cuarț - 3 kW. Este suficient pentru încălzirea unei camere până la 30 m2. Are o formă dreptunghiulară (19x108x9 cm), ceea ce permite încălzirea unui spațiu mare. Metoda de instalare este aleasă de cumpărător însuși (încălzitorul poate fi așezat pe un picior sau agățat pe perete).

Locul al nouălea aparține încălzitor micathermic ENSA P900G. Putere - 0,95 kW. Acest lucru este suficient pentru a încălzi o cameră de până la 18 m2. Acest tip de încălzitor a apărut recent ca urmare a muncii fructuoase a inginerilor companiei. Principiul de funcționare al acestui încălzitor se bazează pe transferul de căldură de pe plăcile izolate cu mica izolatoare termică. Este un dispozitiv complet sigur, care poate fi folosit chiar și în camera copiilor. Proprietatea principală este că nu arde deloc oxigenul. Popularitatea sa crește rapid.

Cea de-a opta linie este ocupată din nou de reprezentantul companiei OZN cu modelul ECO 1800. Acesta este un încălzitor de cuarț cu o capacitate de încălzire de 1,8 kW. Încălzesc o cameră care nu depășește 18 m2. Un model excelent pentru utilizare chiar și în aer liber (dimensiuni 16x86x11 cm) de la generator electric.

Al șaptelea loc în spatele încălzitorului infraroșu micintermic montat pe perete ENSA P750T. Puterea sa este proiectată pentru încălzirea camerelor mici de până la 14 m2 și este de doar 0,75 kW. Acesta este dispozitivul cel mai economic. Datorită aspectului său estetic, se potrivește cu ușurință în orice interior.

Locul al șaselea este ocupat de încălzitorul de cuarț UFO LINE 1800. Cu o putere de 1,8 kW, este capabil să încălzească 18 m2 de suprafață. Dimensiuni - 19x86x9 cm (o astfel de compactitate face ușor de transportat).

A cincea linie. Incalzitor micathermic Polaris PMH 1501HUM. Puterea elementului de încălzire - 1,5 kW. Se încălzește o suprafață de până la 15 m2. Metoda de instalare - podea. Încălzitorul este echipat cu afișaj de informații, cronometru, termostat.

Incalzitor de carbon Polaris PKSHA patra linie. Încălzitor de carbon Polaris PKSH 0508H. Putere 0,8 kW, care este concepută pentru a încălzi o cameră cu o suprafață de 20 m2. Metoda de instalare - podea.

încălzitor cu infraroșu de cuarț UFO Star 3000Cei trei lideri sunt deschise de încălzitorul infraroșu cu cuarț UFO Star 3000. Are 4 puteri, nivelul maxim este de 3 kW. Poate încălzi aproximativ 30 m2. Dimensiuni - 19x108x9 cm. Metoda de raportare este universală (tavan, perete, podea).

Recenzie video a încălzitorului cu infraroșu UFO STAR 3000:

Polaris PKSH 0408RCLocul al doilea este rezervat încălzitor de carbon Polaris PKSH 0408RC. Are o formă cilindrică. Acest încălzitor de podea are una dintre cele mai mari eficiențe. Doar 0,8 kW. consumul de energie electrică este încălzit până la 24 m2. Dotat cu afișaj și telecomandă.

încălzitor infraroșu - UFO Eco 2300Primul loc. Lider în clasamentul celor mai populare încălzitoare TOP 10, cel mai bun încălzitor cu infraroșu este UFO Eco 2300. Proiectat pentru încălzirea unei camere cu o suprafață de 23 m2. Aceasta este facilitată de puterea elementului de încălzire (tub de cuarț), care este de maximum 2,3 kW. Dimensiuni - 16x86x11 cm.

De-a lungul anului, aceste zeci de încălzitoare nu și-au dat drumul niciodată proprietarilor, care au făcut bascul în căsuțe de vară sau în case private în partea rece a anului. Prin urmare, aceste dispozitive și-au primit în mod meritat recenziile pozitive și locurile corespunzătoare din rating..

Revizuirea încălzitoarelor cu infraroșu pentru căsuțele de casă și de vară care nu au fost incluse în TOP 10

Conform unei recenzii a încălzitorilor cu infraroșu pentru căsuțele de casă și de vară, încălzitoarele de film și plăcile ceramice catalitice (un element de încălzire - un element de încălzire flexibil sub formă de cablu termic), iar încălzitoarele cu spirală deschisă nu au intrat în primele zece. Acest lucru se datorează faptului că aceste dispozitive au apărut relativ recent, produsul tocmai a intrat pe piață și își începe viața. Sunt rareori folosite deoarece nu au primit încă recenzii suficiente din cauza lipsei de popularitate..

poză încălzitorÎncălzitoarele de film sunt o inovație pe piață. Sunt foarte convenabile în sensul că sunt ușor de transportat și nu ocupă mult spațiu de depozitare în partea caldă a anului. Trebuie doar să o rostogoliți. În ceea ce privește caracteristicile tehnice, gama de putere a acestor încălzitoare variază între 0,4-4 kW. Un dispozitiv de 0,4 kW este suficient pentru a încălzi o cameră cu o suprafață de 15 m2 într-o perioadă scurtă. În consecință, cu cât este mai puternic încălzitorul, cu atât mai multă zonă se poate încălzi. Tipul de instalare a peretelui încălzitorului de film.

Cel mai popular producător de încălzitoare de film este Ballu Industrial Group (modele BIH-AP-0.8, BIH-AP-1.0, BIH-AP-4.0), Almac (IK-5B, IK-16), BiLux (B600, B1350).

Încălzitoarele infraroșii catalitice au forma unei plăci metalice acoperite cu un material polimeric. Un element de încălzire sub forma unui cablu termic flexibil degajă căldura mult mai eficient decât elementele de încălzire convenționale. În plus, este absolut sigur, ecologic și durabil..

Cel mai popular încălzitor catalitic este BiLux B1000. Putere - 1 kW. Acest lucru este suficient pentru încălzirea a 20 m2 de suprafață. Dimensiuni - 16x150x4 cm. Metoda de instalare perete și tavan. Se referă la încălzitoare care nu ard oxigenul.

De asemenea, încălzitoarele cu infraroșu cu o spirală deschisă nu au ajuns în primele zece. Acest lucru se datorează obsolescenței tehnologiei, astfel încât acestea sunt rareori utilizate. Aceste încălzitoare sunt nesigure și nocive (ard oxigen). Există foarte puține dintre acestea la vânzare gratuită. Bobina deschisă împiedică încălzitorul să nu fie supravegheat. Este deosebit de periculos pentru copii, care foarte des pot fi răniți prin atingerea zonei încălzite a încălzitorului..

Recenzie video a OZN-ului încălzitorului cu infraroșu


Opinii: 161