» » Participați la flori și paturi de flori de trandafiri flori perene, aceste picături pe o floare roz sunt o creație minunată a naturii!

Participați la flori și paturi de flori de trandafiri flori perene, aceste picături pe o floare roz sunt o creație minunată a naturii!

Grădina de vară este extraordinar de bună în sine, dar după ploaie se transformă în ceva ca un miracol. Răpile de ploaie strălucesc peste tot: pe frunze, pe flori, pe cărări ... Și chiar dacă am fost foarte obosit înainte, puterea mea se întoarce instantaneu - vreau să respir adânc, să deschid toate ferestrele larg deschise și să fug imediat în grădină, luând o cameră cu mine pentru a surprinde creaturi tale preferate (trandafiri) în toată gloria lor.

ceapă

Vreau să-mi cer scuze imediat la toate celelalte plante, care sunt și ele incontestabil de frumoase în picături de ploaie sau rouă, dar inima mea este îndeosebi atinsă de trandafiri acoperiți cu picături de argint.

Pot petrece ore întregi rătăcind prin grădină de la floare la floare, întorcându-mă iar și iar după o ploaie, umed până la genunchi și nu numai că nu este obosit, ci, dimpotrivă, plin de noi vitalități și energie.

ceapă

Mi se pare că nimic nu este atât de capabil să liniștească și să insufle atâta încântare în suflet, încât aceste drăguțe creaturi blânde, împrăștiate cu picături grele (nu întotdeauna ușoare) de ploaie.

ceapă

Trandafirii arată uimitor și în picături de rouă! Dimineața devreme, alergând prin roua în grădină, puteți găsi trandafiri într-o dispoziție grozavă, doar spălați :) Această imagine magică (nu îmi este teamă de acest cuvânt) dă un impuls de vivacitate pentru întreaga zi.

ceapă

La fel ca gropile de rouă de pe o floare se află gropile de rouă....

ceapă

Petalele de trandafir satinat sunt pudrate cu picături de rouă ca mărgelele mici.

ceapă

ceapă

Ploaia, dimpotrivă, la rândul său lasă picături grele pe flori, ceea ce face ca mândria frumusețe să-și plece capul :) Uneori, trebuie să ajute și să scuturi excesul de umiditate.

ceapă

ceapă

Cât de buni sunt trandafirii după o ploaie caldă de vară !!! Ce surgenă de forță, energie și chiar bunătate poți obține contemplarea tuturor astea !!! Este greu chiar să-ți imaginezi ce poate acționa asupra unei persoane mai pozitiv !? Mi se pare că trandafirii în picături de rouă sau ploaie sunt creaturi neobișnuite! În memoria mea, apar imediat linii din cartea copiilor mei preferați (și nu numai) de la Exupery „Micul Prinț”. Nu voi cita aici, dar a fost această carte care mi-a insuflat pentru totdeauna o dragoste de trandafiri.

ceapă

ceapă

Grădina mea de trandafiri umede este un loc constant de relaxare. Deși ... în echitate, trebuie menționat că, dacă ploile sunt abundente și prelungite, acest lucru nu numai că nu este fericit, dar dăunează și grădinii de trandafiri. Prin urmare, eu, fără echivoc, pentru un număr mai mare de zile însorite, dar cât de plăcute sunt zilele ploioase pot fi povestite de trandafiri care s-au înveselit după spălare.!

ceapă

Dragi cititori, sper că am reușit să vă transmit atmosfera care a predominat după ploaia din grădina de trandafiri și parte a încântării mele! Sper, de asemenea, că ai putea simți nu numai tot farmecul unei astfel de plimbări, ci și răcoarea ușoară și briza proaspătă pe care natura ne-o oferă împreună cu picăturile de ploaie oglindite.

ceapă

Respectuos al tău, amantă a unei grădini de trandafiri umedi, M.B. :)


Opinii: 144