» » Cum să construiți un foișor cu propriile mâini (video)

Cum să construiți un foișor cu propriile mâini (video)

videoclip despre foișorUn foișor la dacha este un loc preferat pentru adunările de seară și vacanțele de vară, relaxarea după lucrările de grădinărit, îndepărtarea de zgomotul și agitația orașului. Cum să construiți un foișor pe cont propriu îi va spune lui Pavel Bagretsov, în doar o lună și a făcut independent un foișor pe complotul său personal.

Avantajele proiectului de tip foișor propus sunt economia, disponibilitatea și viteza de execuție. Autorul videoclipului recomandă acordarea unei atenții deosebite rezistenței fundației, precum și materialelor pentru fabricarea și designul foișorului.

Puteți aranja în jurul foișorului lac sau o fântână, o terasă, bănci și cărări. Pavel Bagretsov povestește detaliat și înțeles despre toate etapele construcției foișorului - amenajarea bazei și podelei sale, precum și pereții și acoperișul.

Foișor de față în țară este o oportunitate de a vă dovedi în construcții și în arta peisajului, o șansă de a vă arăta cunoștințele, abilitățile și abilitățile în practică..

Acest videoclip vă inspiră să creați un foișor în casa dvs. de țară și poate deveni o instrucțiune pas cu pas în a vă face fantezia de a amenaja un foișor. Un foișor bine făcut va încânta proprietarii și oaspeții multă vreme prin comoditatea, frumusețea și funcționalitatea sa, va deveni un loc invariabil pentru întâlnirea prietenilor și relaxarea cu întreaga familie..

Pe această temă: face-it-yourself foișor din lemn!

Construim un foișor în țară cu propriile noastre mâini (video)


Opinii: 104