» » Alegerea materialelor pentru un foișor neterminat

Alegerea materialelor pentru un foișor neterminat

Avem un vis mare - un foișor. A început cu un molid care a crescut pe site-ul nostru. Mai exact, molidul a crescut atât de imens încât a început să amenințe firele, iar șeful horticulturii ne-a obligat să-l tăiem. Ce să facem, am plâns puțin, dar molidul a fost tăiat. Când a venit momentul să dezrădăcinăm ciotul copacului, i-am sugerat să-l folosesc ca suport pentru masă. Masa, desigur, este bună, dar ne gândim la nivel global și am decis să o plasăm în foișor.

Deoarece avem o familie numeroasă și primim regulat prieteni la dacha, am decis să construim un foișor de până la 16 metri pătrați, am pus chiar și un cadru. Atunci s-au gândit că masa se va dovedi a fi prea mare și au redis-o la 9 metri pătrați, adică trei câte trei. Acum avem un astfel de "neterminat".

ciotul nostru și începutul foișorului
Stumpul nostru și începutul foișorului

Nu avem nicio controversă cu privire la acoperirea pereților și a acoperișurilor. Vom face un gard solid la un metru înălțime de podeaua curată, iar restul va fi cusut cu o plasă de țânțari. Pe acoperiș vom folosi Ondulin, s-a arătat perfect folosită pe acoperișul unei case și al unei băi și nu va ieși în evidență din perspectiva generală.

Argumentăm despre gen. Cei mai mulți insistă tablă de punte. Aceasta este o soluție bună, relativ ieftină și frumoasă. Dar visul meu este bord terasa. În primul rând, este pentru totdeauna, nepoții și strănepoții noștri o vor folosi. În al doilea rând, niciun copac nu va fi rănit. În al treilea rând, se vinde în bici de trei metri, adică nu vom avea resturi, cu excepția unui decupaj pentru un ciot. Și cel mai important este că este ușor de îngrijit, nu este nevoie să pictezi, ușor de spălat, nu este alunecos și o culoare care ne va potrivi cu siguranță. Deși, un număr mare de flori - acest fapt va crea cu siguranță dispute în familia noastră. În general, placa de pe terasă este frumoasă, tot ce mai rămâne este să convingi familia să nu economisească pe ea. Sper că acest articol îi va convinge în cele din urmă..


Opinii: 125