» » Trei opțiuni pentru a face un simbol al copacului cu bani proprii cu propriile mâini

Trei opțiuni pentru a face un simbol al copacului cu bani proprii cu propriile mâini

faceți-vă singur arborele de baniArta feng shui ne învață: pentru a deveni bogat, este imperativ să avem un copac de bani, pentru că este acest copac care atrage bogăția materială și bogăția ca un magnet. În magazinele de suveniruri există o selecție largă de astfel de talismane pentru fiecare gust, dar dacă faceți un copac de bani cu propriile mâini și puneți o bucată din suflet în ea, acest lucru își va îmbunătăți efectul de mai multe ori. Vă aducem în atenție mai multe opțiuni pentru realizarea unui copac de casă, care nu își pierde nici frumusețea, nici abilitățile magice.

Topiarul monedelor

topiar de monedeCând începeți să faceți topiaria din monede (un copac decorativ cu o coroană rotundă), ar trebui să respectați regulile:

 1. Obiectivul principal meşteşuguri - aceasta este o coroană, iar diametrul acesteia ar trebui să fie mai mare decât oala în care crește copacul.
 2. Dimensiunea maximă a vasului este egală cu lățimea coroanei, dar este mai bine să luați o oală mai puțin voluminoasă, astfel încât să nu atragă atenția asupra sa.
 3. Înălțimea totală a copacului suvenir va fi de aproximativ trei diametre ale coroanei în sine.
 4. Trunchiul trebuie să fie subțire, dar ferm.
 5. Pentru a preveni căderea pomului, vasul de bază trebuie umplut cu umplutură grea.

Una dintre cele mai simple opțiuni pentru arborele de bani este montarea unei bile rotunde din spumă ca bază pentru coroană. Unii meșteșugari fac din ziare, împăturindu-le strâns și lipindu-le împreună, însă această opțiune nu este cea mai bună, deoarece este foarte dificil să obții o formă chiar rotunjită. Pentru a face coroana perfectă, este mai bine să ridicați o bilă de spumă. Mărimea ei depinde de dorință și de numărul de monede disponibile, dar trebuie avut în vedere că ar trebui să existe multe, deoarece mingea este complet acoperită.

Mingea ar trebui mai întâi să fie lipită cu șervețele de hârtie - astfel încât să nu fie alunecoase și monedele se vor lipi mai bine.

Așadar, pentru a face un copac cu bani proprii cu propriile mâini, trebuie să ridicați monede mici cu aceeași denumire, de exemplu, 10 ruble. Pot fi fixate fie cu pistol termic, fie cu lipici PVA (prima opțiune este de preferat, deoarece va asigura o aderență bună). Coroana trebuie să fie formată sub formă de cântare, și anume:

 • lipici mai întâi o monedă;
 • puneți două monede deasupra, astfel încât prima să fie parțial ascunsă și să se atingă reciproc în centrul monedei inferioare-etape de realizare a unui copac de bani
 • lipici restul monedelor în același mod, așezându-le ca niște solzi, strat după strat;
 • prelucrați coroana lipită cu lac pentru a spori strălucirea.

O mică zonă a mingii trebuie să rămână goală - butoiul va „crește” de aici.

Trunchiul unui copac poate fi realizat dintr-un băț obișnuit de sushi și apoi va fi plat, sau dintr-o bucată de cablu gros de aluminiu, aplecându-l bizar. Pictura va oferi un efect auriu portbagajului din lemn, în timp ce cablul trebuie să fie învelit cu bandă sau hârtie de o culoare similară.procesul de realizare a copacilor de bani

Rămâne să colectăm și să „plantăm” bradul de bani, și anume:

 1. Fixați butoiul în gaura stângă pe coroana bilă, folosind lipici dacă este necesar.
 2. Umpleți o ceașcă mică de plastic sau o cană obișnuită cu tencuială și lemn setat.
 3. Când ghipsul se întărește, lipiți „solul” din pahar cu monede, pictați cu vopsea aurie sau acoperiți cu paiete.
 4. Decorați vasul cu vopsea sau lipici cu dantelă frumoasă.

Dacă doriți, puteți atașa frunze sau arcuri la tulpină și plantați un fluture pe coroană - totul depinde de imaginația stăpânului.

Arbore plin de bani cu ramuri

copac de bani cu ramuriPuteți face un copac de bani foarte delicat cu propriile mâini din monede și sârmă: o coroană frumoasă care cade cu frunze-monede aurii va fi principalul decor al casei. A face un talisman nu este dificil, pentru asta:

 1. Forați găuri în monede și puneți fiecare pe o bucată mică de sârmă subțire - acestea vor fi frunze pe tulpini.pregătiți monede și sârmă
 2. Conectați frunzele în crengi.conectați monedele în ramuri
 3. Colectați un copac de pe ramuri, atașându-le de trunchi de un cablu flexibil gros.colecta coroana copacului
 4. Setați un copac într-un vas sau pahar cu tencuială.arbore de bani gata

Monedele pot fi, de asemenea, combinate cu margele, iar butoiul poate fi modelat diferit.

Poza monedelor

poze cu monedeNu numai un copac tridimensional arată spectaculos, dar este prevăzut și sub formă de imagine pe pânză sau hârtie. O astfel de muncă se poate face cu copiii, deoarece nu este nimic complicat în modul de a face un copac cu bani într-o imagine. Meșteșugul în sine este următorul:

 1. Desenați un contur pe pânză (portbagaj și coroană).
 2. Întindeți trunchiul din șervețele de hârtie răsucite în flagel.
 3. Scoate coroana din monede.
 4. Pictează totul cu vopsea aurie.
 5. Introduceți o imagine în cadru.

Ce simbolizează arborele de bani??

diferite variante ale arborelui de baniExistă multe semne asociate cu arborele de bani. Conform învățăturilor Feng Shui, sarcina principală a acestui talisman este atragerea bunăstării financiare și a averii către proprietarul său, însă efectul va fi doar dacă arborele este pus la locul potrivit, respectiv în zona bogăției. Partea de sud-est a camerei este responsabilă pentru acest lucru, iar pentru a spori efectul arborelui de bani, se recomandă instalarea unei fântâni în apropiere.

Experții chinezi din Feng Shui insistă că arbori de talisman decorativi ar trebui să aibă 10 ramuri pe care sunt amplasate exact 100 de monede - aceasta este combinația care are efectul magic maxim..

Dacă agitați un astfel de copac și jingle cu frunze de monedă, ar trebui să vă așteptați la beneficii materiale în curând. Adevărat sau nu - trebuie să decizi.

În ceea ce privește copacul cu bani vii (ticălosul), planta își păstrează simbolismul și dacă este îngrijită în mod corespunzător. În acest caz, pentru ca floarea să afecteze starea materială într-un mod pozitiv, este necesar să ștergeți regulat frunzele, împiedicând formarea de praf pe ele - va duce la efectul opus (cheltuieli și pierderi de bani). Uscarea din tufă aduce, de asemenea, o deșeuri neplanificate..

Pentru a activa acțiunea copacului cu bani grași, puneți o monedă pe fundul ghiveciului și clătiți-l sub apă curgătoare în fiecare an înainte de Crăciun.

Rezumând, vreau să spun: dacă casa are stocuri de lucruri mici, inclusiv monede vechi, cu siguranță, ar trebui să încercați să faceți un talisman din ele. Un copac de bani făcut cu dragoste cu propriile mâini nu numai că va decora casa, ci va deveni și un cadou original pentru prieteni și cunoscuți.

Realizarea unui copac de bani din margele - video


Opinii: 50