» » Video: cum să faci un brazier din cărămizi cu propriile mâini

Video: cum să faci un brazier din cărămizi cu propriile mâini

Cum se face un brazier dintr-un videoclip din cărămidăOdată cu sosirea primăverii, locuitorii și grădinarii de vară se grăbesc să ajungă la căsuțele de vară pentru a se bucura de natură la maxim și pentru a avea un grătar. La dacha, puteți face un grătar puternic din cărămidă, care va rezista o perioadă foarte lungă de timp și poate fi folosit în scopul propus de mai multe ori.

În videoclipul prezentat, un constructor autodidact Alexander Pisanets va povesti în detaliu și în detaliu cum a realizat un brazier din cărămidă cu propriile mâini.

Un brazier din cărămidă este construit sub forma unei insule, sub care, fără a eșua, se pune o fundație solidă.
Suprafața de lucru poate fi amplasată pe două părți ale brazierului sau poate fi doar pe o parte, în funcție de dorințele proprietarului și de mărimea zonei rezervate picnicului.

Puteți aduce apă în locația grătarului și organizați o scurgere, apoi lângă brazier veți avea o chiuvetă plină.

Dacă intenționați să vă faceți un brazier din cărămidă, vizionați videoclipul propus, din care veți afla multe informații utile pentru dvs. și puteți evita multe greșeli.

Un brazier frumos și confortabil va permite grădinarilor și grădinarilor să se bucure pe deplin de bucuriile vieții suburbane, iar un brazier auto-construit este o oportunitate suplimentară nu numai pentru a economisi bani, ci și pentru a vă dovedi!

Grătar din cărămidă cu propriile mâini - video


Opinii: 86