» » Cum se face rockery (video)

Cum se face rockery (video)

Cum să faci rockery în țara videoGrădina ornamentală de plante, ierburi și pietre - rockery, câștigă popularitate și prevalență din ce în ce mai mare în rândul grădinarilor și locuitorilor de vară, ca element original al designului peisajului. Vladimir Keller, un expert în grădinărit și amenajarea peisajului, vă va arăta cum să faceți rockeries pe cont propriu.

Pentru început, este mai bine să începeți să creați o rocă simplă și mică. Este mai bine să încredințați maeștrilor profesioniști amenajarea de rockeries, cu lungime mare și complexă în compoziția plantelor.

Pietrele naturale de diferite dimensiuni și forme, selectate corect și amplasate în mod pitoresc, creează o iluzie neobișnuită de un peisaj montan și stâncos frumos.

Și alegerea plantelor pentru alunecări și rockeries alpine este determinată de condițiile climatice, locația și aspectul întregii compoziții. Coniferele verzi și arbustii ornamentali, anuale cu înflorire și miros, precum și ierburi și plante perene nepretențioase sunt utilizate pe scară largă pentru umplerea spațiilor dintre pietre..

Acest videoclip vă va informa în detaliu și într-un mod accesibil despre regulile de selectare și aranjare a pietrelor, precum și despre selectarea corectă, plantarea și îngrijirea plantelor pentru rockeries. Acest material video poate fi folosit ca o instrucțiune detaliată despre cum să creați o mică rockerie cu propriile mâini..

Video: realizăm rockeries pe site


Opinii: 68