» » Cum se face o seră din policarbonat cu propriile mâini - video

Cum se face o seră din policarbonat cu propriile mâini - video

Cum se realizează un videoclip cu efect de seră din policarbonatSerile din policarbonat sunt confortabile, practice și cu aspect atractiv. Serele din policarbonat gata au un singur dezavantaj - prețul lor ridicat, astfel că mulți rezidenți și grădinari de vară încearcă să facă sere pe cont propriu și să le instaleze pe site-ul lor.

În videoclipul prezentat, veți vedea cum un maestru autodidact experimentat și priceput, Vasily Kuznetsov, face seră pe un cadru de lemn acoperit cu policarbonat. Aici își împărtășește secretele, dă sfaturi și recomandări cu privire la materialele și instalarea serei..

Efectuarea unei sere moderne nu va necesita mult timp și efort, dar în fluxul de lucru, ar trebui să țineți cont de anumite puncte și nuanțe. Videoclipul prezentat este o clasă de master detaliată privind autoproducția și instalarea unei sere din policarbonat în propriul parcela personală.

Vasily Kuznetsov folosește în sere un acoperiș arcuit, precum și un design special de ferestre și guri de aerisire, astfel încât sera să fie nu numai bine iluminată, ci și bine ventilată..

Serile din policarbonat creează cele mai bune condiții pentru creșterea și dezvoltarea plantelor, protejându-le de excesul de umiditate și de agenți patogeni, ceea ce înseamnă că puteți recolta randamentul maxim posibil din ele!

Vasily Kuznetsov: cum am făcut o seră din policarbonat cu propriile mele mâini (video)


Opinii: 109