» » Cum să faci casa unei pisici cu propriile mâini

Cum să faci casa unei pisici cu propriile mâini

casa de pisici

Animalele de companie sunt introvertite, așa că un animal de companie trebuie să aibă propriul colț pentru a se simți confortabil. Fiecare poate face casa unei pisici cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să visezi puțin, să strângi instrumente și materiale și să asiguri, de asemenea, unele dintre caracteristicile animalului de companie.

Animalul de companie are un loc în care îi place să mintă, să se relaxeze, să contemple lumea. De obicei, acesta este un pervaz, o masă sau un al doilea nivel al casei. Și există un colț special în care pisica îi place să se ascundă. Aceasta va fi casa ei. Este de dorit să existe o ușă din spate. Acest lucru o va face să se simtă mai în siguranță..

Loc preferat

Cel mai simplu mod de a cumpăra casa unei pisici este într-un magazin de specialitate. Dar este destul de scump și nu orice familie își poate permite. De ce să cheltuiți bani în plus când puteți construi o casă pentru pisici cu propriile mâini.

Pat pentru pisici
Pat pentru pisici

Animalele de companie adoră să se relaxeze în hamacuri special făcute. Comoditatea dispozitivului este că poate fi poziționat oriunde folosind suporturi speciale în acest scop. Hamacul poate fi ușor instalat chiar și sub o masă de cafea. Astfel de case pentru pisici vor fi soluția ideală pentru apartamente mici..

O șezlong este una dintre opțiunile simple ușor de construit folosind coșuri de răchită sau cutii obișnuite în aceste scopuri. Partea inferioară trebuie căptușită cu o saltea sau o pernă. Puteți aranja un astfel de loc pentru un pisoi în orice stil, astfel încât patul să se încadreze perfect în orice interior și va deveni un punct de reper al camerei.

Cabina, din placaj și captusită cu țesătură moale în interior, va fi un loc minunat pentru relaxare. În cazul în care casa este suficient de mare, puteți pune în ea o stâlpă de zgâriere mică sau un cadru de urcare. Un astfel de echipament poate atrage atenția unui animal de companie..

O casă de carton pentru o pisică este o opțiune bugetară pentru un prieten cu patru picioare. Un minus mare al unei locuințe de carton este fragilitatea sa. Pisicile preferă uneori casa cea mai scumpă decât o cutie obișnuită. Urmărește-ți animalul. Dacă iubește produsele din carton, atunci această opțiune acasă va fi cea mai preferată.

O noptieră veche se poate transforma într-un colț minunat al pisicii. Mijlocul produsului trebuie tapițat cu o cârpă moale, iar în interiorul acestuia, așezați un pat sau o saltea. Construirea unei case pentru pisici va fi o activitate distractivă pentru întreaga familie.

Producție manuală

Și imediat apare o întrebare complet firească: ce și cum să faci o casă pentru o pisică cu propriile mâini. Chiar și pentru o astfel de structură este nevoie de o diagramă sau desene, așa că merită să vă ocupați de timp și să vă transferați gândurile pe hârtie. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți percepția viitorului proiect, ci va sugera soluția corectă într-o situație contestabilă. Luați în considerare cele mai simple și mai accesibile opțiuni.

Casă pentru o pisică din carton
Casă pentru o pisică din carton

Înainte de a face o casă pentru o pisică din cutie, trebuie să vă alimentați cu instrumentele necesare și să pregătiți:

 • foarfece-
 • lipici-
 • o mică bucată de covor vechi-
 • cutie-
 • creion și riglă

Desenați un dreptunghi pe o cutie mare de carton. Tăiați o gaură volumetrică de-a lungul liniilor. Ea va acționa ca ușa din față în casa pisicii..

Mărimea casei pentru pisică trebuie să corespundă animalului de companie, astfel încât să poată fi acolo chiar și după câteva luni. Prin urmare, toate rezultatele trebuie adaptate cât mai mult pentru o anumită pisică. De obicei, lățimea și lungimea casei este luată la 40 cm, dar înălțimea poate fi făcută ceva mai mult (60 cm). Diametrul de intrare pentru o pisică de dimensiuni medii este de 20 cm.

Apoi se măsoară toate părțile cutiei. Acest lucru trebuie făcut pentru a transfera dimensiunile pe covor și a le folosi pentru a realiza un model pentru amenajarea interioară a casei. Acum lipiti cu atenție toate părțile modelului pe cutie. Casa de pisici este gata din cutie. În interior, ar trebui să așezați un covor sau o saltea. Dar casa trebuie să se usuce complet înainte de a intra pisica.

A doua opțiune este potrivită pentru oameni creativi. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un astfel de instrument: o riglă, un creion, foarfece sau un cuțit de papetărie, o cutie de carton, o armă cu capse.

Algoritmul de lucru se reduce la următoarele acțiuni:

 1. Desenați un plan al viitoarei case pe o bucată de hârtie.
 2. Transferați desenul cu atenție în cutia de carton.
 3. Folosind un cuțit sau foarfece clericale, tăiați toate detaliile din casă: uși de intrare, ferestre.
 4. Apoi lipiciul sau un pistol cu ​​capse conectează toate piesele.
 5. După ce casa s-a uscat, puteți începe decorarea.

În aceste scopuri, sunt utilizate plasturi multicolore de țesuturi moi și este chiar mai bine să implicați copii în acest proces. Imaginația lor ireprosabilă va ajuta să facă față acestei sarcini. O casă similară arată grozav în orice interior. Asigurați-vă că pisica dvs. are întotdeauna o lenjerie de pat moale sau o saltea.

Locuință neobișnuită

Puteți face un cort pentru o pisică cu propriile mâini. Cum să coase o casă? Aceasta este una dintre cele mai simple opțiuni, deci nu sunt necesare abilități speciale. Ar trebui să pregătiți o sârmă rigidă și un tricou mare. Lucrarea începe cu formarea unui cadru sub formă de cort. Un tricou este tras peste el. Casa este gata. Trebuie doar să puneți la mijloc o saltea mică sau un mic poliester de captuseală..

Cort de pisici
Cort de pisici

Nu este nimic mai bun pentru o pisică decât un loc moale, cald și confortabil. Prin urmare, aproape toate animalele de companie adoră apartamente din cauciuc spumos. Dar cum să coaseți o casă, astfel încât să își păstreze forma și să nu se destrame a doua zi?

Pentru aceasta se folosesc materiale cu diferite niveluri de flexibilitate și rigiditate. Sunt pliate împreună și cusute împreună. De exemplu, luați 2 bucăți de cauciuc spumos: moale și mediu tare. Așezați primul strat deasupra celui de-al doilea și așezați-le între 2 bucăți de țesătură.

Coase conform acestui algoritm:

 1. Măsurați și tăiați o bucată de țesătură în formă de plic.
 2. Puneți cauciucul cu spumă în mijloc și coaseți toate liniile.
 3. Pe unul dintre triunghiuri (pătratul țesăturii este împărțit în 4 triunghiuri, iar unul mai mult este lăsat în partea de sus pentru partea inferioară) marcați locul pentru intrare și o cozi cu un zig-zag. Aceasta va fi intrarea.
 4. Tăiați gaura.
 5. Acoperiți partea din față a intrării cu o țesătură frumoasă, întoarceți-o și acum coaseți-le de-a lungul contururilor.
 6. Rămâne să coase toate părțile într-o singură bucată și să se întoarcă prin orificiu.

Acum este momentul să găsiți un loc potrivit pentru casă. Pentru a face acest lucru, trebuie să observați animalul, deoarece fiecare pisică sau pisică are propriul său caracter individual. Și, cel mai probabil, au ales deja niște colț retras în care petrec mai mult timp..

Dacă acest loc nu este departe de baterie și se deschide o vedere excelentă a apartamentului, atunci animalul de companie a oferit un indiciu excelent. Cu o astfel de casă de casă, puteți lua atenția animalului mult timp, dacă aveți grijă de diferite dispozitive. Animalul de companie va petrece dimineața devreme într-un loc preferat, astfel încât proprietarul poate dormi puțin mai mult.


Opinii: 72